Essence Fantasia LE/TE Shoplogje! :D

Ola lieve lezers,

deze middag weer even een nieuw klein shoplog artikeltje tussendoor want gistermiddag zag ik alweer de nieuwe LE Fantasia (of wordt het dit keer TE, trend edition, genoemd?) in de schappen staan. Normaal zijn ze hier nooit zo vlug met de nieuwe LE’s/TE’s er in te zetten dus ik had geluk! Toen ik er bij stond was de hele collectie nog niet aangeraakt maar ik denk wel dat je er snel bij moet zijn wil je er iets van scoren. Ik ga natuurlijk alles nog even goed uitproberen en reviewen maar ik kan alvast verklappen dat de oogschaduws echt amazingly goed gepigmenteerd zijn, yeah buddy! :3

De foto moest ik jammergenoeg door het grauwe weer met flits maken >.< De kleuren komen hierdoor ietsjes anders over dan dat ze in normaal daglicht zijn!

Mijn aankoopjes en de prijzen:
– Oogschaduw mono’s in de kleuren 01 Elves Like Lilac, 02 Not Ivory But Ebony en 03 Have You Seen My Unicorn. (€1,99 per stuk)
– Nagelakjes in de kleuren 01 Elves Like Lilac, 02 Queen Of My Cloud Castle, 03 Take A Ride On Pegasus en 04 Have You Seen My Unicorn. (€1,89 per stuk)
– Metallic liners in de kleuren 01 Not Ivory But Ebony en 02 Elves Like Lilac. (€1,89 per stuk)
– Highlighter in de kleur 01 Elf Yourself. (€2,99 per stuk)

Ik vind het zelf echt een adorable en vooral mooie LE/TE met mooie producten en aardig goede kwaliteit. En, zijn jullie van plan iets van deze collectie te scoren?

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Essence Fantasia LE/TE Shoplogje! :D”

  1. Wat een mooie TE!
    Vind de oogschaduws en highlighter erg mooi! Hoop dat ze bij mijn filiaal deze TE ook al binnen hebben… Vanmiddag gelijk kijken :-)!

  2. Ik zag ze vanmorgen in de kruidvat staan en heb een paar geswatcht maar ze viel mij tegen dus ik heb niets meegenomen

  3. nadat ik je artikel zag ben ik gelijk naar de winkel gegaan om te kijken of ze hier ook al waren! heb twe lakjes, een oogschaduw en een potloodje gekocht :)

  4. Ben je toevallig in Rotterdam geweest ofzo haha, toen ik naar de collectie ging kijken was val alles 1 weg, ik heb zelf ook wat mee genomen vooral de oogschaduw was ik zeer verbaasd over haha

  5. Wauw, gave collectie!!!! =D Hier moet ik gauw wat van kopen! En die highlighter, zo mooi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//