Essence Fantasia Oogschaduws.

Gisteren konden jullie al zien in een kort shoplog artikeltje wat ik afgelopen maandag van de nieuwe Essence Fantasia LE/TE had gescoord. Vandaag, als eerste van alle nieuwe goodies, review ik de mono oogschaduw en oh boy wat ben ik excited!

In de winkel zagen ze er niet al te uniek uit maar toen ik thuis kwam en ze swatchte was ik er helemaal weg van. Super pigmentatie en prachtige shimmery tinten met schattige namen.

Als eerste 01 Elves Like Lilac, een prachtige medium paarse tint met fijne zilveren shimmer. Eerst dacht ik dat het overspray was maar de shimmer zit mooi door de hele oogschaduw heen. Vergeleken bij de andere mono’s is deze wat minder metallic en meer een gewone egale tint met wat shimmer in. 02 Not Ivory But Ebony is een super metallic shimmery donkergrijze tint, erg mooi voor de feestdagen of een draagbare door de weekse smokey look! Als laatste 03 Have You Seen My Unicorn wat een prachtige basistint is voor veel looks. De kleur is licht roze, bijna champagne roze en doet me denken aan een kleur uit het Too Faced Romantic Eye palette. Ik geloof dat die kleur Soulmates heet maar helemaal zeker ben ik daar niet van.

De kleuren, ik vind ze prachtig en de pigmentatie is zeker goed te noemen. De oogschaduws zelf zijn goed te blenden met elkaar maar ook makkelijk en snel intenser te maken door de kleur op te bouwen wanneer je dat mooier vind. Per oogschaduw krijg je 2,5 gram product voor een klein prijsje van €1,99 per mono.

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Fantasia Oogschaduws.”

  1. Ziet er mooi uit.
    Ik had juist gedacht dat het roze meer bruiner zou zijn. In het potje, of hoe je het noemt, ziet hij er namelijk donkerder uit…

  2. vind het echt hele mooie oogschaduws! heb zelf alleen d elichtste gekocht, die andere twee zou ik toch niet zo snel dragen.

  3. Ik heb zelf de highlighter, de paarse nagellak en 03 Have You Seen My Unicorn gekocht, i’m in love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//