Essence Effect Nail Polish – 01+02.

Tijdens de nagellak actie een tijdje terug bij Kruidvat heb ik aardig wat nieuwe lakjes gescoord voor de helft van de prijs. Vandaag review ik de eerste twee Essence effect nail polishes 01 en 02.

DSC_7002

DSC_700101 Pixie Dust is een sheer lakje waarvan 1 laagje eigenlijk al magical enough is. Een sheer wittig lakje met prachtige shimmer. De lak is niet dekkend te krijgen, dus ik zou niet eens de moeite nemen om het te proberen. Het is een mooi lakje, erg sheer maar wel geschikt voor een meer natuurlijke mani voor bijvoorbeeld een verloving of bruiloft. De lak wordt een ‘holo shimmer’ genoemd, maar echt holo vind ik de lak niet.

DSC_7006 DSC_700402 Baby You’re A Firework is een liquid sand achtig lakje *sparkling sugar heet het in deze nagellak lijn*, maar net zoals de eerste lak aardig sheer. Toch kun je deze nog wat meer opbouwen, maar mijn tips bleef ik er doorheen zien. Ik vind deze lak, ondanks de sheer-ness, erg mooi. Een licht roze gritty lak met prachtige shimmer. Deze zal ik zeker weten vaak in girly nail arts gebruiken!

Grappig dat ik de twee meest sheer lakjes bij elkaar heb gereviewed, net nu die hele sheer trend op nagelgebied aan de gang is. Ik moet zeggen dat ik het steeds meer kan waarderen. De Essence effect nail polishes kosten normaal 1,99 per potje en bevatten 8ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Effect Nail Polish – 01+02.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//