Binnenkort op femketje.nl!

Het leek me leuk om eens een kort artikeltje te maken over onderwerpen, artikelen e.d. waar ik binnenkort over ga schrijven, filmen en nog veel meer op femketje.nl. Ik zal zulke posts niet elke week doen, maar misschien is eensĀ in de maand of eens per anderhalve maand wel leuk! Gewoon een kort artikeltje over upcoming artikelen. Here we go!

logo

ELF unboxing video en reviews…. Ik heb voor zo’n 32 euro besteld en heb het pakketje toevallig vanochtend binnen gekregen. Er zitten veel oogpotloden, wat glossjes en gezichtsproducten in!

Get Ready With Me video’s!

IB

Review over de nieuwe Invisibobble elastiekjes. Ze claimen je haar niet te beschadigen en ze zijn ook nog cute als armbandje te dragen.

Draagbare FOTD looks met natuurlijke tinten.

10356719_650643298337295_5912425603456051839_n

Essence en Sinful Colors nagellak reviews.

En natuurlijk nog veel meer! Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Binnenkort op femketje.nl!”

  1. Ik ben benieuwd naar de Essence en Sinful colors. Leuk dat je ons al een kijkje geeft in wat we de komende weken/maand mogen verwachten.

  2. leuk artikel, toen ik in amerika was heb ik ook SC lakken gekocht. hele mooie en goedkope lakjes!
    XOXO esmee

  3. de make up van ELF lijkt me echt heel mooi, zit vaak op hun site te browsen en te kwijlen!! Verder ben ik natuurlijk altijd benieuwd naar mooie lakjes en swatches, maar ook de Invisibobble lijkt me interessant; ik gebruik al een tijdje soortgelijke ‘elastiekjes’ van de action, waren iets van 60ct voor 6 ofzo. En ze werken geweldig!!

  4. Ik ben benieuwd naar je artikelen! Toevallig is mijn ELF bestelling vandaag binnen gekomen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//