Food Friday: Wat Ik Wil Leren Bakken.

Ondanks dat ik totaal geen keukenprinses ben, zijn er wel een aantal dingen die ik wil leren maken.. bakken vooral. Onderstaande dingen heb ik nog niet eens geprobeerd, ever, dus geen idee of het me ooit zal lukken het in 1 keer perfect te maken. Maar dromen mag altijd…

Apple_pie

Appeltaart: Sinds mijn moeder vollebak aan het taarten bakken geslagen is en het haar nog super goed afgaat ook, ga ik binnenkort in de leer bij haar voor de perfecte appeltaart. Kan nu al niet meer wachten om die hele taart op te kanen!

zitronkuchen4

Hetzelfde geld eigenlijk voor de perfecte tulband cake. Die kan mijn moeder al forever super lekker bakken, maar ik heb het nog steeds niet aangedurfd het zelf te maken. Shame on me!

sugar-cookies-1

Sugar Cookies: Die simpele basic koekjes die je Amerikanen altijd met het grootste gemak ziet bakken.. binnen 10 minuten ofcourse. Ze zien er zo lekker uit en zijn blijkbaar echt te makkelijk om te maken. Zelfs een keuken-hater als ik zou het moeten kunnen, en vooral willen.

Welke gerechten of baksels zou jij nog graag willen leren?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Food Friday: Wat Ik Wil Leren Bakken.”

  1. Bakken is leuk! En ik zou juist niet met pakjes beginnen. Daar leer je niets van. Met gewoon suiker, boter en bloem kom je al heel ver. Er staat nog enorm veel op mijn lijstje, maar ik heb ook al erg veel gemaakt. Vandaag ga ik fudge maken. :)

  2. Ik ben zelf ook niet echt gek op koken en zo, maar cake maken vind ik dan weer wel leuk. Ik zou ook zelf wel eens een appeltaart willen leren maken. Of van die leuke figuurtjes met fondant maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//