Sally Hansen – 481 Breeze Blue.

En nog een keertje een Sally Hansen lakje gereviewed.

DSC_6895

Van alle lakjes die ik voor maar 0,99 euro bij action scoorde is dit mijn minst favoriete lak. Dit komt niet door de kleur, nee deze is zelfs super pretty. Ik hou van bleke baby blauwe kleurtjes met fijne shimmer in. Maar de dekking is sucky >.<

Ik had voor deze swatch 3 dikke lagen nodig maar om het sneller droog te hebben zijn 4 dunnere laagjes minder tijdrovend. Ook had ik het idee dat de lak ietsjes terug trok vanaf mijn tips, maar dit was redelijk snel op te lossen met een extra laagje lak op de tips zelf.

Wel erg fijnΒ dat alle andere Sally Hansen lakjes wel super nice zijn, deze lichte kleur is ook mijn enige fail.. Ookal is het alsnog niet echt een fail want aangezien de sheer en aquarel trend helemaal hip and happening is, komt deze pretty blauwe tint wel weer goed van pas in nail art!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Sally Hansen – 481 Breeze Blue.”

  1. ook weer een heel mooi kleurtje! echt een fijne actie van de action die 0,99€ voor een sally lakje! ik heb er een paar gekocht die niet zo fijn lakken / slecht drogen etc maar ook een boel die geweldig zijn! normaal als je 11 € aan een lakje uitgeeft wat zo rot zou zijn dan baal je als een stekker en nu denk je jammer dan! was maar 1€ haha.. dit is wel weer een hele mooie lak van sally!

  2. Jammer dat hij niet zo goed dekt, maar ik vind de kleur wel erg mooi! Hij ziet er ook heel ‘glowy’ en ‘shiny’ uit, leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//