China Glaze Collectie Wishlist!

Het begint weer te kriebelen… De drang om complete China Glaze collecties te scoren voor een prikkie via ebay. Ik moet de beste deals nog zien te vinden, maar ik weet zeker dat ik in ieder geval 1 van deze collecties binnenkort ga bestellen!

Sea Goddes *afbeelding via chalkboardnails.com*

CHINA-GLAZE-SEA-GODDESS-COLLECTION chalkboardnailscom

Crinkled Chrome *afbeelding via chalkboardnails.com*

CHINA-GLAZE-CRINKLED-CHROME

Glitz, Bitz ‘N Pieces *afbeelding via livelylacquer.blogspot.com*

mosaicPrismatic *ebay afbeelding*

China-Glaze-Prismatic-CollectionStaan er nog complete collecties op jouw wishlist?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “China Glaze Collectie Wishlist!”

  1. Wauw, China Glaze heeft vaak echt te leuke collecties :P Dat rijtje helemaal bovenaan vind ik erg leuk =D

  2. Wat een mooie lakjes! Ik kende dit merk heel eerlijk gezegd nog niet haha, maar ik ben erg benieuwd hoe ze eruit zien!

  3. Oh man, ik word echt jaloers op alle lakken die China Glaze heeft! De holografische lakken.. GORG. Ook de matte lakken, maar die dekken wel moeilijk. Althans, je moet zo oppassen dat je niet alles verschuift in de nagellak zelf. Dat had ik namelijk. :”)

  4. De lakken van de Sea Goddess collectie staan hier ook hoog op de wishlist… 1 probleem… Ze hebben in USA problemen met deze collectie. Iets te veel vraag naar zeg maar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//