Essence All About Sunrise Palette.

Essence is denk ik wel mijn favoriete budgetproof drugstore merk ever, wat nog eens fijne kwaliteit heeft ook. Zo miste ik een tijdje terug nog een paar paletjes uit het vaste assortiment waaronder dit All About Sunrise palette. Benieuwd naar mijn mening en verdere review, lees dan snel verder!

20141122_190719

20141122_190736Het palette bevat 6 tinten, allemaal met een mooie shimmer en prima pigment! Het zijn allemaal vrij warme tinten, van creme wit tot taupe grijs. Dit palette maakt zijn naam wel echt waar. Zelf vind ik de gouden kleur en de taupe kleur erg pretty en vooral makkelijk te gebruiken in meerdere (draagbare) looks.

De substantie *of hoe noem je het eigenlijk in poeder vorm?* is wel vrij zacht en poederig, pas dus op voor wat fallout. De kleuren blenden wat dat betreft wel weer erg fijn in en met elkaar.

20141122_190918

DSC_9323 copy smallOp de FOTD foto hierboven heb ik voor de ooglook alleen dit palette gebruikt :3

Voor de prijs hoef je het paletje ook niet te laten liggen. Voor zo’n 3,59 euro heb je ‘m al gescoord, en dat voor een prikkie.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Essence All About Sunrise Palette.”

  1. Wat een mooi palette zeg is dit en dan de look! Ik moet zeggen dat ik juist door jouw de afgelopen weken wat make-up producten heb gescoord bij de Kruidvat!

  2. Voor die budget prijs is dit palette wel erg mooi :D Je hebt er weer weten een mooie look mee te maken :-) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//