3X Urban Decay Naked Basics Dupes!

BuyInCoins.com is de hemel wat betreft fijne en vooral betaalbare dupes van o.a. Too Faced en Urban Decay. Zo scoorde ik echt alweer maanden geleden 3 UD Naked basics dupes voor een spotprijsje van 12 dollar als setje. Jammer genoeg was 1 zwarte tint van een palette helemaal gebroken en heb ik deze zo goed als ik kon opnieuw geprobeerd te pressen. Maar alles, en dan ook echt ALLES zat onder de zwarte meuk….. Toch benieuwd naar mijn ervaringen en mening over deze 3 paletjes, lees dan verder ;)

DSC_7246

DSC_7250Het eerste paletje vond ik eigenlijk een massive fail. De pigmentatie van alleen de donkerste(meest rechtse) kleur was fijn. De rest was simpelweg sucky en amper terug te zien op mijn huid. Brokkelig en gewoon not good! Wel moet ik zeggen dat de 4e en 5e kleur vanaf links gezien, wel fijn als blendkleurtjes werken omdat ze zo licht zijn. Ah, toch nog een pluspunt aan dit paletje gevonden!

DSC_7251Het 2e (middelste) paletje is mijn favoriet. Allemaal mooi gepigmenteerde bruintinten, plus een soort roodbruine burgundy herfstige tint als 1 na rechtse kleur, welke in het paletje meer paars leek dan bruin. Super mooi and I love it!

DSC_7252Het derde palette is ook echt amazingly fijn, maar wel wat te donker om een goede look mee te maken zonder een ander palette er bij te moeten pakken. Alle kleuren zijn super goed gepigmenteerd en zelfs de kapotte zwarte tint geeft nog goed kleur af. Me likey!

Ik heb deze paletjes dus als setje gescoord via buyincoins.com. Je kunt daar makkelijk via paypal betalen en ze verzenden gratis binnen zo’n 3 weekjes naar Nederland. Om precies te zijn was de prijs voor deze 3 paletjes $11,74 wat omgerekend zo’n 9,85 euro is.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “3X Urban Decay Naked Basics Dupes!”

  1. Het 2e palette ziet er prachtig uit! Die 3e is maar voor een avondje uit of echt heftige make-up en daar houd ik niet zo van. 2 is mijn favoriet!

  2. De tweede en de derde zijn zo mooi! Jammer van de eerste, maarja, gelukkig zijn die andere twee wel heel mooi!

  3. Balen van de eerste, de andere twee zijn wel heel leuk =D En valt op zich mee met de prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//