Catrice VISIONairy Multicolour Highlighter.

Gisteren reviewde ik de lakjes al, vandaag de multicolour highlighter van de Catrice VISIONairy collectie!

DSC_9853 copy small

Ik moet zeggen dat ik deze poeder bijna niet mee naar huis had genomen. Maar mijn highlighter-loving heart zei me dat ik het niet kon maken hem in de kou (oftewel in het schap) te laten staan.

De highlighter is erg subtiel en dat maakt hem super draagbaar. De kleuren vind ik ook erg mooi om apart te gebruiken in een ooglook, maar zelf vind ik de totale swipe van alle kleurtjes bij elkaar het mooiste voor op de jukbeenderen. De kleuren variëren van licht creamy tot abrikoos en taupig paars. Hij is licht genoeg voor de meest bleke scheetjes onder ons, maar weet niet hoe hij uit komt op een wat donkerdere beauty.

20150106_134249De poeder is nog aardig budgetproof te noemen met een prijsje van 4,99 euro. Ik kan er vrij kort over zijn: ik vind ‘m subtiel maar fijn!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Catrice VISIONairy Multicolour Highlighter.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//