4X Catrice VISIONairy LE Polishes!

Gisteren stond de shoplog al online en vandaag review ik alweer de 4 lakjes uit de nieuwe Catrice VISIONairy LE! Ik heb er vrij wisselende oordelen over dus ben je benieuwd naar mijn mening, lees deze review dan snel verder ;)

DSC_9796

20150106_115629De eerste lak uit de collectie is me sowieso ontzettend meegevallen omdat ik verwacht had dat de dekking sucky zou zijn, maar wonder boven wonder dekte deze lak al met 2 laagjes. 01 Mystic Moments is een apart metallic achtig lakje. Een taupe kleur maar paarsige shimmer.

20150106_12032502 Veil Of Vision viel als dekkende lak wel erg tegen. Het is meer een sheer topcoat met een parelmoer glansje. Ik weet zeker dat deze elke donkere lak super pretty en speciaal maakt!

20150106_121141Op de ietwat bewogen foto hierboven (sorry daarvoor, het was ultra bewolkt >.<) heb ik 2 dunne laagjes 03 Greencard To Surreality aangebracht. Een derde laagje maakt de lak compleet dekkend maar heb je wel wat langer de tijd nodig om de lak volledig te laten uitharden. Het is een mintgroenig shimmery lakje met koele ondertoon. Wel erg pretty voor het voorjaar, of om lekker snel over een dekkende creamy mintgroene lak aan te brengen.

20150106_12521104  Greyhound To Nowhere is mijn favoriet van deze collectie. Het is een gorgeous donkergrijze antraciet kleurige lak die matte opdroogt. Dekkend in 1 a 2 laagjes! Me likey a lot :D

De lakjes zijn wel ietsjes duurder dan normaal, maar voor een prijsje van 3,59 per potje krijg je wel 11ml lak in een flesje. Een beetje gemengde gevoelens bij deze collectie, maar elk lakje kan ik wel weer elk op een heel andere manier gebruiken.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “4X Catrice VISIONairy LE Polishes!”

 1. Yeah leuk om ze ook bij jouw te zien! Greyhound To Nowhere en Greencard To Surreality zijn mijn favoriet. Greencard To Surreality dekte bij mij wel volledig met 2 laagjes.

 2. Wat jammer dat de lakjes niet allemaal even naar verwachting zijn. Greyhound To Nowhere vind ik ook het mooist.

 3. Ah wat fijn dat je er een review van online hebt gegooid, want ik was al heel erg benieuw , maar ik kon niets vinden. Op zich vind ik de kleuren wel mooi, maar toch trekt het mij niet genoeg om ze aan te schaffen. De matte zwarte kleur vind ik trouwens wel erg tof!

 4. dat mint kleurtje vond ik er zo leuk uitzien in het flesje, maar helaas toch wat tegen vallen op de nagels. jammer.
  denk dat ik deze le maar oversla.

 5. greyhound to nowhere is zo mooi. De andere kleuren zijn ook erg mooi, ik had liever een andere finish. Maar die laatste ga ik halen.

 6. Lakje 1 heb ik! Doe 2e zag ik bij iemand anders, daar dekte die veeel beter.. echt gewoon een roze lakje. Apart!

  1. ja super weird, ik heb ook expres een transparante basecoat gebruikt, dan zie je het beste hoe de dekking is.. maar jammer de bammer >.< het mocht niet zo zijn :')

 7. Veil Of Vision heb ik laten staan. Vond het in het flesje er al uitzien als niet mijn ding! Anderzijds vind ik Greyhound To Nowhere echt een geweldige prachtige en uitmuntende lak van Catrice! En chapeau voor de kwastjes!

 8. Ik heb er niks van meegenomen en bij het zien van deze swatches ben ik daar erg blij om. Misschien dat ik die matte nog haal, maar verder is het echt niet mijn ding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//