Essence – 175 Be Berry Now!

Essence komt steeds vaker met super kekke en spotgoedkope nagellakjes in haar Colour&Go lijn. Ondanks dat ze ietsjes in prijs zijn gestegen, vind ik een nagellakje voor 1,69 euro per stuk nog lang niet duur. Vandaag review ik er weer eentje die echt favoriet is geworden deze herfst!

20141031_195240

Een nadeel van het najaar is weinig daglicht om te fotograferen, dus dan maar even een flits swatch foto.

Op de foto hierboven heb ik 2 laagjes van Be Berry Now aangebracht. Een gorgeous herfstige cranberry kleur, lekker creamy en snel dekkend. De lak komt iets donkerder uit op de nagels dan dat hij lijkt in het flesje, maar dat is totaal geen issue. Ik vind de lak makkelijk te combineren met veel andere warme tinten, en daarmee is de lak ook nog eens kerstproof te maken met een leuke glitterlak er bij bijvoorbeeld. Zelf heb ik de lak zo’n 4 dagen gedragen (excl. topcoat) zonder dat hij echt chipte. Groot pluspunt! Het enige wat ik had was ietsjes tipwear van het werken met mijn handen. Ik kan lang en kort lullen over deze lak: hij is gewoon gorgeous, dekt goed en blijft lang mooi op je nagels, ook zonder topcoat. Punt uit ;)

NOTD 8nov2014

Hierboven een simpele french mani die ik met de berry kleur maakte. In elk soort daglicht gedurende de dag ziet de lak er net weer wat anders uit. Ik ben verliefd op deze kleur!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence – 175 Be Berry Now!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//