Happy 60th Birthday Mama!

Vandaag even geen review artikel, nail art of make-up look online, maar een artikel speciaal voor mijn mams. Een soort van mini ode aan mijn moeder want ze wordt vandaag alweer 60 jaar oud!

943388_482121521856141_2122919723_n

Er wordt altijd gezegd dat ik als 2 druppels water op mijn moeder lijk. Alleen ben ik de blonde en blauw-ogende variant van haar. Steeds vaker merk ik en zie ik aan alles wat ik doe, hoe mijn stem klinkt en hoe ik reageer op alles, dat ik zo ontzettend veel op haar lijk. En oh my lord, wat hou ik veel van haar. Mijn lieve moedertje, die ik eigenlijk veel minder vaak zie dan ik zou willen, maar die ik gelukkig altijd op kan bellen als er iets is. Of gewoon om er ff mee te kletsen over hoe alles gaat aan deze kant van het water.

10649523_708952979172993_4198464603707264863_n

Vandaag is ze 60 jaar en morgen is het groot feest in ouderlijk huis Vrieswijk waar ik en al mijn broers natuurlijk al ‘s middags bij zullen zijn. Dus eerst lekker met z’n allen aan de taart en koffie, en ‘s avonds uit eten bij een restaurant waar we ook uit eten waren geweest toen mijn vader 50 werd (toen was Roy zelfs ook al van de partij!). Time flies when you’re having fun!

04 okt

Maar nu een persoonlijke vraag aan jullie: Hoe is de relatie tussen jullie en jullie moeders? Ik moet zelf zeggen dat het bij mij en mijn mams steeds hechter is geworden naar mate ik uit huis was gegaan en ouder werd. Ik heb nooit echt een “vriendinnen” band met mijn moeder gehad, en daar ben ik zelf erg blij om geweest toen ik jonger was en nog thuis woonde. Het is tenslotte je ouder, en niet je BFF. Maar dat kan altijd nog veranderen. Nu is mijn moeder alsnog mijn ouder, maar hoeft ze niet meer het gezag over me te hebben wat ze altijd had in de ouderlijke rol. Nu is ze nog steeds mijn moeder, maar zeker ook mijn best friend in need maar ook op goede momenten. Nu maken we met onze jaarlijkse uitjes herinneringen die ik later aan mijn kinderen ga vertellen over hun oma.

the-older-i-grow-the-more-i-relize-that-my-mother-is-the-best-freind-that-i-ever-hdd-mother-quote

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen! En vergeet niet: je moeder is kostbaar, cherish her and all her beauty because she gave you life <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Happy 60th Birthday Mama!”

  1. Gefeliciteerd met de 60ste verjaardig van je mams. Ik wens haar een fijne dag en nog vele gezonde jaren toe!

  2. Gefeliciteerd met je moeder! Zelf merk ik ook dat de band tussen m’n moeder en mij hechter en beter wordt naarmate ik ouder word <3

  3. Van harte gefeliciteerd met je mams! Ik en mijn moeder zijn van af het begin al onwijs close geweest, ik was altijd haar oogappeltje. Nu ben ik allang niet meer de jongste (er zijn er nog twee na mij gekomen hihi) maar ik ben haar oudste dochter en dat is toch wel speciaal. We hebben een geweldige band en ik ben dol op haar! Ik hoop dat het met de jaren alleen maar nog beter wordt, maar daar ben ik wel zeker van ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//