Sinful Colors – Mint Candy Apple + Pink Forever.

Sinful Colors is naast de lakjes van Essence en China Glaze mijn favoriete nagellak merk. Toen een tijdje terug de 1+1 nagellakactie bij Kruidvat gaande was, heb ik weer even goed ingeslagen en nam ik o.a. deze twee mooierds mee.

DSC_8547

Mint Candy Apple is zoals de naam al doet vermoeden een mintgroen kleurtje. De lak is creamy en bevat een fijne shimmer. Hij dekt ook nog eens lekker snel want met maar 2 dunne laagjes heb je al een mooi egaal effect. Mintkleurige nagellak kan altijd, ook in de koude najaarsmaanden!

DSC_8549Pink Forever is een echte femketje-proof kleur. Een girly medium roze kleur, super creamy en snel dekkend met 2 dunne laagjes. Geen shimmer maar wel de perfecte basiskleur voor onder een glitterig lakje als je zou willen. Ook merk ik dat lakjes als deze (en nog veel andere van ditzelfde merk) super fijn werken in watermarble nail art designs.

Beide lakjes kosten normaal gesproken 1,99 euro per potje van maar liefst 15ml, maar ik heb ze dus voor de helft van de prijs tijdens de kortingsactie weten te scoren :)

Wat is jouw favoriete Sinful Colors nagellakje, of ben je nog niet zo bekend met dit merk?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Sinful Colors – Mint Candy Apple + Pink Forever.”

  1. Ik ben zelf niet zo dol op groene lakjes maar de shimmers maakt dit lakje wel mooi. Pink Forever is gewoon een mooi kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//