Instant Favourite – Lila Essence Rock Out!! TE Liquid Liner.

De EMA’s zijn afgelopen zondag uitgereikt en ik kom nog even wat verlaat reviewen over een kekke lila eyeliner van de MTV inspired EMA limited edition van Essence – Rock Out!! liquid liner in 01 Best Pop.

20141110_113127

20141110_113223De liner is epic. Althans, in mijn ogen dan. Een aardig goed dekkende lila kleur die nog eens matte opdroogt ook, wat wil je nog meer? De applicator is een soort kwastje, gewoon recht en aardig lang en dat zorgt er voor dat je super precies de liner kunt aanbrengen, hoe dik of hoe dun je je liner dan ook wilt. Zelf heb ik maar 2 dunne laagjes liner aangebracht en toen was de lila tint al perfect dekkend.

20141110_113246

De lila kleur is iets waar je wel echt van moet houden, en ook moet durven te gebruiken in een look. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar om de liner te testen heb ik het over een hele basic oog make-up van 1 kleurtje aangebracht. Gewoon een vale grijze/antraciet oogschaduw goed uitblenden over je bewegend ooglid, liner er op knallen en je bent ready to party met een knallende look die easy breazy simpel te maken is!

DSC_9142 copy small

Het enige nadeel aan de liner is dat het een limited edition product is. Ik ga denk ik nog wel even kijken of ik een backup ergens te pakken kan krijgen, voor het geval mijn favoriete liquid liner van dit moment iets te snel naar mijn zin opraakt!

De liner komt uit de Rock Out!! collectie en is alleen nog deze maand (november 2014) te krijgen voor een klein prijsje van 2,39 euro.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Instant Favourite – Lila Essence Rock Out!! TE Liquid Liner.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//