Essence 156 Me & My Lover *Sparkle Sand Effect*.

Ik ben gek op Essence lakjes, vooral de colour&go lijn van maar €1,69 per stuk zijn geliefd hier in huize femketje. Zo kwam ik laatst deze mooie sparkle sand effect lak tegen in de kleur 156 Me & My Lover. De andere gorgeous kleuren ben ik zelf jammer genoeg nog niet tegen gekomen, maar na het testen van deze lak weet ik zeker dat ik de andere twee ook nog wil!

DSC_4458 copy Me & My Lover is een roodroze lak met daarin ontzettend veel mooie rode, roze en gouden shimmer. De lak heeft hetzelfde resutlaat als OPI’s liquid sand lakjes of de China Glaze Texture lakken. Lekker ruw en ruig wat er super lang op blijft zitten, ook zonder topcoat! De lak dekt met maar 2 kleine laagjes en droogt ook nog eens lekker snel. De lak is er gelukkig wel erg makkelijk af te krijgen, veel makkelijker dan verwacht. Heel even boenen met wat remover en hoppa, je nagels zijn schoon.

DSC_4466 copyDe sparkles waren jammer genoeg een beetje lastig op camera te krijgen, maar in real life zie je ze ontzettend goed, zeker in het zonnetje! Deze lak heeft me maar €1,69 gekost en het potje bevat 8ml lak. Ik vind het echt een budget beauty en kan niet wachten tot ik de andere ook kan scoren!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence 156 Me & My Lover *Sparkle Sand Effect*.”

 1. Nu bij kruidvat nagelfestival dat wil zeggen: 1+1 gratis!!!!!! ;-)
  Ik heb zelf ook maar meteen wat ingeslagen waaronder deze schitterende sparkle sand van essence en een andere sparkle sand nr 165 here’s my number! En natuurlijk ook maar meteen wat “normale’ essence lakjes! Je kan immers NOOIT genoeg nagellakjes hebben! ;-) o en weet je welke ook echt schitterend is; Gosh frosted gold!!!! Normaal €7,29 maar nu dus 50% korting! Een echte musthave! Vooral als van “liquid sand” lakjes houd. Lieve groetjes, Mandy

  1. Yups, dat weet ik. Alleen zit ik al een paar maanden in een no buy ^^ Soms zijn er belangrijkere dingen dan nagellak om je geld aan uit te geven XD

   1. No buy tijdens nagelfestival!!! RESPECT! ;-) maar zonder gekheid, soms zijn er inderdaad andere belangrijkere dingen! Zo kon ik de laatste X niet meedoen met het nagelfestival! ;-) Xx

 2. hij ziet er mooi uit!!
  alhoewel ik toch liever naar andere merken grijp omdat hun toch echt eerder met de trend waren, is het wel een goed alternatief!!
  zoiets als I give it a try, zonder veel geld uit te geven!!
  XOXO esmee

 3. Ziet er prachtig uit! Bij iedereen, die het lakje heeft, komt het effect goed over. Jammer dat het bij mij ontzettend tegenviel. Ik blijf trouw aan OPI.

 4. Ze zijn zo mooi! Maar ik vind ze wel super lastig om te verwijderen van mijn nagels.

 5. Oeeh vandaag deze ook maar in huis gehaald, samen met de nieuwe LE.
  Me likey ♥.♥

 6. Ik begin steeds meer en meer fan te worden van deze liquid sand textuur, deze is ook weer een topper! :D

 7. Mooi! Ik heb tot nu toe nog geen enkele sand effect lakje uitgeprobeerd, deze vind ik wel heel mooi, dus wie weet :-)

 8. Wauw, die ziet er super mooi uit! Een goede smoes om weer naar de stad te kunnen gaan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//