Catrice Mono Oogschaduw Stash!

Laatst kon ik mijn oogschaduw laadje niet meer dicht krijgen: Hij zit stuffed tot de nok vol. Toen ik er even in ging graaien wat ik ook al weer allemaal had, kwam ik 15 Catrice mono’s tegen en het leek me leuk om ze eens aan jullie te laten zien. Normaal ben ik niet zo van het scoren van mono’s maar als er een mooie kortingsactie is of het assortiment wordt geupdate, dan ben ik er als de kippen bij. De meeste van deze mono’s heb ik dus gekocht met minimaal 50% korting, of gekregen voor verjaardagen e.d. ^^

DSC_4553 copy 240 It’s A Girl – 060 I Love Champagne – 050 The Noble Knights – 130 Sitting On A Vulcano – 280 Heidi Plum.
230 Where Is My Caddy-Li-Lac – 290 I Like Lilac – 01 Berry Fairy (Floralista LE) – 310 Lobster-Lobby.com – 320 Dalai Drama.
210 The Queen Is Amused – 170 Don’t Drink And Dive – 200 It’s A Boy! – 020 We Support Green Peas – 040 In The Army Now.

DSC_4556 copy

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice Mono Oogschaduw Stash!”

  1. Mooie kleurtjes allemaal! Ik ben meestal ook niet zo van de mono’s, vind palette’s veel leuker omdat je dan meerdere kleurtjes hebt.

  2. Zo leuk om te zien! Een aantal hiervan heb ik ook o.a. Berry Fairy, dat vind ik nog steeds zo’n speciaal kleurtje!
    Ik word echt blij van dit soort posts :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//