ESF 2014: The Winners!

De meeste van jullie, die me ook via IG volgen, zullen het wel weten: ik ben een die hard sonfestival fan. Al jaaaaren en zal dit ook voor de rest van mijn leven zijn. Het kon daarom ook niet anders dat ik gisteren (en ook dinsdag en donderdag) voor de tv heb gehangen om het gehele gebeuren te volgen. Ik ben zelfs zo’n weirdo die hun youtube kanaal volgt en het hele jaar door alsnog ESF filmpjes kijkt en die ook nog de officiële cd’s en alles heeft.

Ik had zelf niet verwacht dat wij als klein kikkerlandje op nummer 2 zouden eindigen, mijn inschatting op plaats nummer 3 vond ik al erg positief, mijn avond kon gisteren dus niet meer stuk toen we uiteindelijk 2e werden :D

De nummer 1, man in jurk met baard, oftewel Conchita Wurst vond ik zelf de beste van dit hele sonfestival *los gezien van Nederland dan ;)* Zo veel gedoe om een vent in een jurk, maar serieus, hij kan wel freaking goed zingen and i love it!

In hoeverre doe jij mee aan de jaarlijkse eurovisie songfestival gekte? Ben je net zo’n weirdo als ik die alles verzameld van filmpjes tot cd’s, of kijk je alleen de finale uit nieuwsgierigheid?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “ESF 2014: The Winners!”

 1. Ik heb gisteren ook gekeken en ik vind het een goeie winnaar ja! :-) Als Belg ben ik blij voor jullie dat je 2de geworden bent. Het is een overwinning zonder volgend jaar bakken geld te moeten besteden aan de organisatie! ;-)
  Mijn persoonlijke favoriet was Roemenië!

 2. Ik vond het dit jaar niet zo leuk, maar ik was ook al geen fan van de Common Linnets, dus misschien dat het daar aan ligt…

 3. Ik heb helemaal niks met het ESF maar dit jaar had ik wel echt goeie hoop haha.
  Ik vind het gedoe over Conchita overdreven en niet nodig. Ik denk dat het een welverdiende eerste en tweede plaats is, al had het best omgedraaid mogen zijn ;)

 4. Ik had ook echt niet verwacht dat Nederland zo hoog zou eindigen! Ik vond het best een goed liedje, maar nou ook niet echt spetterend ofzo… Maarja, hoe hoger hoe beter ;) Ik vind dat die Conchita ook wel echt een terechte winnaar was, wat een stem!

 5. Dat had ik dus ook, wat een gedoe! Ik vond zijn nummer geweldig en wat een stem! Al had ik natuurlijk ook liever gehad dat nederland eerste werd en hij tweede ;)

 6. haha ik vind het echt verschrikkelijk maar toen ik op twitter alleen nog maar #esf14 voorbij zag komen ben ik toch wel gaan kijken en vond het nog spannend ook. en damn wat irriteerde ik me aan die gozer in zijn jurk bij iedere keer als ze punten kregen.. op een gegeven moment had ik het wel gezien hoor. Volgend jaar maar een man met borsten sturen om kans te maken ;).

 7. Ik ben ook fan. En Nederland heeft het ontzettend goed gedaan. Geen één nummer, ook niet van Conchita heeft me zo erg gepakt als die van Ilse en Waylon. Maar er zaten sterke nummers bij. Ik was al blij met een top 5. Maar toen ik hoorde dat wij bij de mookmakers op nummer twee stonden, had ik een beetje hoop om te winnen. Had volgend jaar ook zo graag met een vlaggetje gestaan!

 8. Het lied was goed van oostenrijk maar ik vond nederland ook heel sterk en gewoon 2e! Door de man/vrouw met baard trok het extra aandacht waardoor het in mijn ogen heeft gewonnen

 9. YES!!! Ik ben ook zo’n weirdo!! Welcome to the club :P Op dit moment schalt zelfs Noorwegen met Silent Storm door de speakers :P Wij maken er ook altijd een heel feest van. Zowel de voorrondes als finales. Yep je bent niet de enige :P

 10. Ik kijk ook graag naar het Songfestival. Ik ben erg blij en verrast dat we tweede zijn geworden =)
  Dat nummer van vorig jaar, Only Teardrops van Emmelie, vind ik nog steeds erg geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//