Sally Hansen – Green Tea.

Sally Hansen wordt op dit moment verkocht voor maar 0,99 euro bij de action. Bij sommige filialen is alles al weggegrist, maar bij mij in de buurt ben ik volgens mij 1 van de weinige die van deze awesome deal af weet. Een tijdje terug nam ik maar liefst 13 Sally Hansen lakjes mee en vandaag review ik weer een beauty van een lak: Green Tea. (wat trouwens super lekker is, zeker de groene thee icetea variant :D nommm!)

DSC_6818

De lak is zoals verwacht een mintgroen lakje. Het is een super creamy lak met een mooie glossy finish die maar 2 laagjes nodig heeft voor een perfect dekkend resultaat. Ook viel me op dat de lak best snel droogde tussen de laagjes door dus dat is een dik pluspunt!

DSC_6817Ik hou zelf wel altijd van lichte pastel tinten als deze, zeker voor de lente en zomer zijn het altijd wel favorieten in huize femketje. Ook zijn tinten als deze altijd leuk om in een lente nail art of watermarble te verwerken. De lak zelf bevat maar liefst 14,7ml en kost normaal gesproken 10,99 euro per potje. Super mooie deal dus om ze voor maar 0,99 euro bij de action te scoren!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Sally Hansen – Green Tea.”

  1. Heel mooi! ik heb er helaas maar 1 kunnen bemachtigen. Want ik koop ook alleen maar van deze serie, niet die andere flesjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//