Make-up Confidential Tag!

Ik kom de laatste tijd overal leuke tags tegen. Dus het werd weer hoog tijd om een nieuwe tag te doen en dit keer heb ik de Make-up Confidential tag gekozen :3 Here we go!

11 mrt2

What is the oldest item in your collection?
Het oudste item is een nagellakje wat nog van mijn moeder is geweest. Ik weet niet zeker of de lak ouder is dan dat ik ben, ik denk het eigenlijk wel, maar de lak werkt nog prima. Het is een max factor lakje, fel rood en super oud. Ik gebruik hem eigenlijk niet maar heb het meer als lucky charm van mijn mams.

What is the newest item?
Een paar nagellakjes van Essence en Catrice :D

What is the most expensive item?
Dat is best een lastige vraag, juist omdat ik vaak dingen in de uitverkoop of met andere goede deals scoor. Ik denk dan toch dat het een nagellak van OPI is die ik for a change niet in de sale kocht voor een prijs van 14 euro. Ohnee, ik lieg! Mijn duurste item is een Lancome foundation, maar die heb ik gekregen dus die tel ik stiekem niet helemaal mee ^^

DSC_6433 MBWhat is the cheapest/most affordable item? (that you use a lot!)
Dat kan niet anders dan mijn favoriete base coat van Essence, de 24/7 base. Die koop ik altijd in de aanbieding voor de helft van de prijs. Hij kost me dan maar 0,80 euro!

What was the biggest bargain?
Ik denk toch wel de Sally Hansen lakjes die normaal 10,99 euro kosten en waar ik maar 0,99 euro voor heb betaald bij de Action. Oh en ook die knock off Too Faced paletjes.

april 2What was the biggest waste of money?
Een concealer van Catrice van een paar euro die oxideerde als een gek op mijn huid en daardoor veel te donker was. Gelukkig was hij niet duur, maar toch zonde van het geld.

What product have you bought but forgotten about?
Uhmm,… heel erg veel nagellakjes denk ik. Meestal herontdek ik lakjes wanneer ik weer eens in alle laadjes van mijn nagellak stash koekeloer. *Shame On Me* Ook vergeet ik nog wel eens lakjes te proberen als ik er veel in 1 keer koop. Dan zie ik gewoon door de bomen het bos niet meer zegmaar!

DSC_7038What product is good quality for money?
Essence en Catrice nagellak, W7 In The Buff palette, Max Factor foundations en Rimmel mascara’s.

Three products you’ve been loving at the moment?
NYX HD photogenic concealer, Catrice 05 Gem Into The Future nagellakje en mijn W7 In The Buff palette.

april 2 12

Tot zover de tag alweer, neem hem gerust over als je wilt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Make-up Confidential Tag!”

  1. Die KO Too Faced paletjes zijn echt heel erg leuk. Mijn holy grail is simpele mascara van Miss Sporty (donkerroze). Ik pak deze zelfs eerder dan mijn Chanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//