Photo Of The Week: Vodka.

Laatst was ik tussen al mijn oude foto’s van shoots e.d. aan het rondsnuffelen en vond ik weer aardig wat awesome foto’s waar ik nog steeds helemaal gek op ben. Vandaag weer een oldie but goodie van way back in mei 2010, toen ik nog geen 20 jaar was maar helemaal op kon gaan in fotografie, en toen mijn echte liefde voor make-up begon.

Vodka_by_femketjeVodka

Het enige wat ik me nog kan herinneren wat ik als enige aan make-up droeg was een klassieke rode lipstick van de hema. En men… wat was mijn huid toen egaal :’)

Het is eigenlijk een erg natuurlijke foto met een lipstickkleur die zelfs nog knalt op een zwartwit foto.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Photo Of The Week: Vodka.”

  1. Mooie foto en wat heb je de lipstick mooi aangebracht! Super netjes gedaan. Dat maakt de foto extra sterk als je het mij vraagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//