EOTD 6/12; Bright Winter.

“Get rid of the winter blues!” Was het eerste wat ik dacht toen ik deze look maakte. Een niet zo draagbare look voor overdag maar ik hou er wel van om af en toe uit de ban te springen. Opzich ben ik wel een najaarsmens maar af en toe zou ik willen dat het weer lente of zomer is met lekker veel vrolijk zonlicht.

Gebruikte producten:
– Essence base.
– Sleek ultra matts brights palette. (en massive blendwerk met een blendingbrush!)
– Essence liquid liner.
– Rimmel Day2Night mascara.

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed? Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “EOTD 6/12; Bright Winter.”

  1. Wauw! Wat een toffe look is dit! Zou je niet mee willen doen met een makeup battle tegen mij? Lijkt me tof! :D

  2. Gaaaf!!! Die kleuren passen echt fantastisch bij elkaar! =D Dat maakt de winter weer even wat vrolijker =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//