Essence Fantasia Polishes.

Gisteren konden jullie mijn super positieve review over de 3 mono oogschaduws al lezen. Vandaag is het de beurt aan de 4 nagellakjes uit deze frisse winterse collectie. De lakjes hadden ook weer mooie prijsjes van €1,89 per stuk voor 10ml product.

Het eerste lakje is een mooie medium royal paarse tint met blauwige gloed en hele fijne multicoloured shimmer in. 01 Elves Like Lilac is de naam en de lak dekt met 2 dunne laagjes. Het tweede lakje, 02 Queen Of My Cloud Castle is een peachy oranje creamy tint met daarin fijne roze shimmer die zorgt voor een prachtige maar subtiele gloed. Ook dit lakje dekt met 2 laagjes.

Het derde en vierde lakje dekte wat minder snel, je hebt toch zeker 3 laagjes nodig voordat je je natuurlijke tips niet meer zo duidelijke door de lak heen ziet schijnen. Heb je erg korte nagels dan heb je hier natuurlijk geen last van en zien de lakjes er al goed uit met 2 laagjes. 03 Take A Ride On Pegasus is een aparte tint die ik persoonlijk wel erg mooi vind. Een bruinroze tint met blauwgroenige gloed die me een beetje aan de beetle juice collectie van Models Own doet denken. Het laatste lakje, 04 Have You Seen My Unicorn, heeft een licht roze tint die erg metallic op de nagels overkomt. Ik vind het een perfecte tint voor een super draagbare en natuurlijke manicure.

Ik ben zelf wel tevreden over de lakjes, zeker over de kleuren en de dekking van de eerste twee! En, gaan jullie de lakjes scoren?

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence Fantasia Polishes.”

  1. Twee en drie heb ik ook, staan toevallig bij mij vandaag ook online. Ik vind het heerlijke lakjes!

  2. Jaaa, hier zat ik op te wachten!
    Ik vind de kleuren erg mooi, maar zo jammer van die dekking!
    Ik kijk wel of ze snel uitverkocht zijn, anders probeer ik ze voor €1,- te scoren! :D

  3. Ik heb ze allemaal! Alleen de laatste viel me tegen. Al doen al die parelmoer lakjes van elk merk dat ik heb dat… Misschien moet ik stoppen met parelmoer lakjes te kopen.xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//