EOTD 4/10; Wereld Dierendag!

Het is weer zover, de dag waarop dieren de hoofdrol hebben en we allemaal extra super duper lief moeten zijn voor onze huisdieren of welke dieren dan ook. Sowieso doe ik nooit een vlieg kwaad en probeer ik die zelfs nog te vangen en buiten te zetten als dat lukt. Toch zijn er veel mensen, waar ik liever niet mee in 1 kamer word gezet omdat het dan niet goed afloopt voor hun, die dieren gebruiken, misbruiken en mishandelen. Dat is voor mij ook de grootste reden om producten te gebruiken en te kopen die niet op dieren testen!

Ik hou van alle dieren, hoe groot of klein ze ook zijn en waar ze dan ook leven en vandaag krijgen ze allemaal een knuffel van me :3

Gebruikte producten voor deze look:
– Essence liquid eyeliner.
– Essence zwart kohl potlood.
– Essence brow gel.
– Essence maximum definition volume mascara.

Hou jij tijdens het shoppen rekening met dierproefvrije make-up, verzorgingsproducten en bont-vrije kleding?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “EOTD 4/10; Wereld Dierendag!”

  1. Woww wat gaaf!! Vind het echt prachtig! Ik probeer er altijd rekening mee te houden. Vind het alleen erg moeilijk met deo’s enzo. Maat mijn meeste producten zijn dierproefvrij.

  2. Ahwww wat leuk gedaan hihi! Ik probeer er zeker rekening mee te houden, maar soms is het wel lastig hoor. Onze poes krijgt vandaag ook een extraatje :-)

  3. Heel leuk gedaan! =) Ook ik ben een grote dierenvriend! Het is vreselijk dat veel cosmetica nog steeds wordt getest op onschuldige dieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//