MAX Nailart Stripers: Action Koopje!

Toen ik vorige week ging shoppen (het shoplog filmpje staat al online) heb ik bij Action alle 6 de nail art striper setjes gekocht. Ik wist niet hoe snel ik die winkel binnen moest rennen en ze allemaal in mijn mandje dumpen. En gelukkig heb ik dat ook echt snel en die dag gedaan want toen ik een dag later terug ging was er maar 1 setje meer….

Deze dingen zijn gewild mensen, niet normaal gewoon. En dat is ook zeker niet zonder reden want 1. OMG wat zijn deze stripers goed en 2. wat zijn ze gruwelijk goedkoop! Voor 1 setje van 3 stripers betaalde ik maar €1,35. In totaal voor alle 6 setjes, dus 18 stripers, was ik maar €8,10 kwijt. Daarnaast krijg je een massive hoeveelheid lak per striper, maar liefst 7ml!

Nu de stripers zelf. Ik vind de potjes er fijn en ook de kwastjes zijn ideaal. Goed smal en geen stray hairs die alle kanten op zwiepen waardoor je een perfecte dunne (of dikke, wat je wilt) lijn kunt zetten. De pigmentatie van de kleuren is ook echt geweldig. De enige kleur die ik iets minder goed vond dan de rest was de zwarte tint, deze was ietsjes waterig maar met 2 laagjes toch ook nog goed en snel dekkend te krijgen. Verder zijn alle kleuren dus super gepigmenteerd, zelfs op een donkere ondergrond of zonder basiskleur op de nagel. Ook merkte ik dat de stripers best snel drogen wanneer je deze gebruikt, helemaal perfect dus als je haast hebt maar toch een mooie manicure wilt.

Iets wat me opviel was dat ik uiteindelijk twee dezelfde stripers had die elk in een ander setje zaten. Het gaat om de kleur Turquoise die ik dus dubbel heb. Opzich echt geen ramp want ik vind die kleur echt prachtig en de extra striper gaat dus ook mooi in mijn backup laadje voor later.

De kleuren worden in de volgende setjes verkocht:
1. Lime Green – Neon Orange – Neon Yellow.
2. Paris Pink – Deep Purple – Sky Blue.
3. French Pink – Nude – Turquoise.
4. Black – Bronze – Silver.
5. Red – Magenta – Orange.
6. White – Turquoise – Navy.

Al met al, wil je deze stripers scoren, wees dan snel want hier vlogen ze de winkel uit!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “MAX Nailart Stripers: Action Koopje!”

 1. Deze moet ik me nu toch wel eens gaan aanschaffen. Maar elke keer ik in de action kom zijn ze uitverkocht… Dus ik hoop dat ik de volgende keer geluk heb en dat ze deze keer niet meer zijn uitverkocht. :)

 2. Oeh, ik wil ze ook! Het probleem is alleen dat als ik de Action in loop, ik niet met alleen de stripers weer de winkel uitloop, haha.

 3. De stripers van de Action zijn een ware hit! Geef ze geen ongelijk want ze zijn super fijn! Wil er ook nog een paar bij halen want ze zijn echt fijn haha

 4. ze lijken me echt heel leuk! helaas zijn ze hier altijd uitverkocht. (op een setje na dat ik niet mooi vind :P)

 5. Wij hebben geen Action hier, zo jammer :(
  Had ze ook wel willen halen ;p
  Is toch geen geld dit..

 6. Wat leuk dat je alle kleurtjes te pakken hebt gekregen!
  Ik ben ook op het juiste moment gekomen, maar heb maar 1 setje gekocht.
  Ik doe niet zo heel vaak iets met mijn stripers maar ze zijn wel leuk om zo nu en dan te gebruiken om de mani op te pimpen! :D

 7. Ik wil ze ook heel graag hebben, ze zien er geweldig uit!! Ik hoop dat ik ze hier nog kan krijgen.

 8. Ik ben drie keer naar de action geweest en ik heb maar 2 setjes kunnen vinden. Ik vind ze best fijn. Jammer dat de blauwe striper er 3x bij zit.

  1. ik zal er eens aan ruiken XD…. zo de kneiters >.< ik ruik het nu pas echt goed omdat ik zolang verkouden ben geweest XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//