Essence Cherry Blossom Girl LE: Lipstick Pencils.

Ik was zo ontzettend hysterisch blij toen ik het pakketje met deze LE mocht ontvangen. Ik had, zoals jullie wel in het unboxing filmpje hebben kunnen zien, bijna de hele LE gekocht afgezien van twee eyeliner pennen. In dit artikel komen de twee lipsticks pencils aan bod waar ik meer dan tevreden over ben.

Als eerste 01 Cherry Cherry Girl, een licht oranje rode tint met fijne shimmer in. Dit potlood is lekker zacht en creamy en voelt niet als een typisch lippotlood aan, het is echt een soort lipstick in potlood vorm. De pigmentatie is ontzettend goed waardoor je ook weinig product per keer nodig hebt voor een mooi resultaat. Hierdoor doe je dus lang met 1 potlood.

Dan 02 It’s Peachy Not Cherry, een typische licht shimmery peachy tint die bij zowat iedereen mooi zal staan. Ook dit potlood is lekker zacht en creamy en heeft een mooie pigmentatie.

Beide potloden zijn makkelijk te slijpen met bijvoorbeeld een essence puntenslijper die een groot en een normaal slijpgaatje heeft. Ook hebben beide potloden een best wel aanwezige zoete vanille geur die niet helemaal gelijk aan elkaar zijn. Ik vind de geur zelf wel lekker en niet overheersend maar ik kan me voorstellen dat sommige dames liever minder zoete producten gebruiken zo dicht onder hun neus. De houdbaarheid van de ‘lipstick’ op je lippen is normaal, na een uitgebreide maaltijd moet je deze echt wel bijwerken maar over het algemeen blijft de kleur goed zitten.

Al met al, ik vind het zeker wel geslaagde lipstick pencils! Deze potloodjes kosten €1,89 per stuk,bevatten 1,7 gram product en hebben een houdbaarheid van een jaar.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Cherry Blossom Girl LE: Lipstick Pencils.”

    1. dat is vooral zo bij de peachy tint inderdaad >.< daar hadden ze wel wat minder shimmer in mogen doen want bij de rode variant is de finish net wat anders ^^

  1. Mooi! Cherry Cherry Girl ziet er echt anders uit bij jou dan bij mij, haha :). Ze zijn zo goed gepigmenteerd hé en de geur vind ik eigenlijk wel fijn!

  2. Dank voor de tip, ik ben laatst overstag gegaan voor Essence, na het lezen van iemand anders haar blog. Nu zal ik deze ook eens gaan uitproberen. Verslavend wel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//