EOTD 1/8; Animalistic!

EOTD 1aug2013Animalistic is het eerste woord wat in me opkwam toen ik weer eens even goed los ging met liquid liner. Natuurlijk is dit geen door de weekse draagbare look maar is ‘ie wel perfect voor een aparte beautyshoot of runway show ^^ Hieronder een wat meer ‘toned down’ versie, die voor sommige alsnog te heftig zal zijn, maar welke wel perfect als heavy avondlook gedragen kan worden! :3

EOTD 1aug2013 2Gebruikte producten:
– Gosh primer.
– Sleek oh so special palette.
– Max naamloze creamy mono.
– Essence mono 12 Hippie Flair.
– Essence liquid liner.
– Estee Lauder sumptuous extreme mascara.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “EOTD 1/8; Animalistic!”

  1. Super gaaf gedaan!

    Wat ik me alleen afvraag: je maakt altijd zulke gave ooglooks, maar je zet er nooit een fullface foto bij. Terwijl ik daar soms juist zo benieuwd naar ben! Misschien heeft het een reden dat je dat niet doet, maar zou het wel leuk vinden om te zien :)

    1. Dan zou het een FOTD heten :3 die doe ik eigenlijk nooit omdat ik bijna nooit een full face make-up draag maar alleen een ooglook :3 Ik ben simpelweg te lui voor FOTD’s XD

  2. Wauw, dit vind ik echt heel mooi! De eerste inderdaad niet echt alledaags haha, maar zoals je zei voor de catwalk: zeker wel! De tweede versie vind ik echt heel heel pretty. Dat zou ik zelf nog wel naar een feestje of iets kunnen dragen! xxx

  3. ik vindt ze beide heel mooi. zonder stippen is het inderdaad heel draagbaar maar met stippen is juist heel leuk voor een (thema)party of met stappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//