Chi Silk Infusion.

Als John Beerens Lover mag ik een aantal awesome producten/merken proberen waaronder wat kappersproducten. Ook dit keer mocht ik een mooi product proberen, namelijk de Chi Silk Infusion. Eerlijk gezegt heb ik er al zo veel bloggers over gehoord maar mij was nooit helemaal duidelijk wat het nou eigenlijk was en waarom dit zo’n amazing product was. Tot ik het zelf uitprobeerde met onderstaand sample flaconnetje.

DSC_3859 copy Chi Silk Infusion is volgens de beautywebshop JohnBeerens.com: “.. de ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden aangebracht. De zijde versterkt het haar, zorgt voor een natuurlijk glans en geldt als bescherming tegen invloeden van buitenaf en warmteapparaten.”

DSC_3862 copy

Ik heb het nog maar 2 keer gebruikt omdat het maar een sample is en ik er super zuinig mee ben. Maar oh my doodles, wat een fijn spul! Het maakt mijn haar amazingly zacht en zo lovely. Vooral op mijn droge haarpunten is dit wonderspul, ze zien er super verzorgd en gevoed uit na gebruik van de Chi silk infusion. Zelf gebruik ik het graag op mijn net gewassen haar maar je kunt het ook op droog haar gebruiken aangezien het een leave in treatment is wat je niet nog eens uit hoeft te spoelen zoals een normale conditioner. De kleur is gewoon simpel en transparant en de geur vind ik zelf wel erg lekker en kapper-achtig.

Voor een grote flacon van 50ml betaal je in de JB shop maar €16,20. Echt een koopje voor een top product!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Chi Silk Infusion.”

  1. Klinkt heel goed (: Ik heb ook zo’n mailtje van John Beerens gezien idd, maar ben geen lover! Geen geld trouwens, € 3,60!

  2. Het is inderdaad heerlijk spul! Ik spurde meteen naar de website van JB want €3,60 voor 300 ml? Hoe is dat in godsnaam mogelijk? Het is namelijk €3,60 voor 15 ML!! en nu €2,88 omdat het in de aanbieding is…
    300 ML of 15 ml is nogal een verschil :P

  3. Die wil ik ook wel! Fijn die aanbieding. Ik lees er veel over maar nog nooit geprobeerd eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//