Tag: Hoe Fake Ben Jij?

Ik was laatst getagd door Laurence met deze “hoe fake ben jij” tag, dus bij deze: here we go!

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nopes, ben het de komende jaren ook nog niet van plan :3

Gebruik je valse wimpers?
Bijna nooit, eigenlijk alleen als ik een speciale look film of voor een feestelijke EOTD. Ik voel ze te vaak zitten om ze op ‘normale’ of door de weekse dagen te dragen!

Draag je haarextensions?
Ik heb wel echt een prachtige grote lange set blonde extensions maar vind ze zo zwaar aan m’n hoofd dat ik ze (eigenlijk net zoals de nepwimpers) nooit draag. Dit herinnerd me er wel aan dat ik er wel eens een review over kan schrijven XD

Gebruik je iedere dag make-up?
Nee, ik voel me ook nooit ongemakkelijk om totaal make-uploos over straat te gaan om boodschappen of om te shoppen. Ik ben zoals ik ben, ook op minder perfecte huid dagen. Zoals mijn moeder altijd zegt: “Als je me niet wil zien dan doe je je ogen maar dicht!” Ze is een wijze vrouw :3 Ik draag wel vaak wat make-up zoals mascara en een blush als ik moet werken, maar ook nooit echt een full face make-up met foundation en heel die mikmak ^^

Kan je nog zonder make-up?
Ik denk het wel, zeker omdat ik ook niet het gevoel heb het iedere dag te moeten gebruiken/dragen. Maar ik vind het wel ontzettend leuk om mee te spelen voor m’n blog en YT kanaal :3 Als het moet kan ik zonder, maar het is wel leuk!

Draag je nepnagels?
Waar zie je me voor aan, een beetje mijn eigen natuurlijke nagels verpesten en beschadigen met nagellijm of andere nepnagels XD Ben wel gek! Don’t get me wrong: ik vind nepnagels wel mooi, maar zou ze nooit zelf gebruiken.

Verf je je haren?
Al jaren niet meer, de laatste keer was denk ik toen ik 13 was en toen had ik een paar blonde highlights.

Ga je onder de zonnebank?
Nopes, *jeetje ik ben wel saai zeg.. maar in ieder geval tot nu toe niet fake te noemen XD* ik ben een whitey till death!

Gebruik je zelfbruiner?
Ook al niet. Heb er wel eentje staan in sprayvorm ter review maar ben gewoon te lui om ‘m te gebruiken. Hij is trouwens wel al gereviewed hoor!

Heb je tattoos?
Nopes, maar zou er wel graag een (of meerdere) willen.

Heb je piercings?
Wel gehad *jaaa mensen nu komt mijn nepheid hoor*. Ik had een neuspiercing voor een jaar of 4/5, natuurlijk ook 3 paar normale oorbelgaatjes maar dat vind ik niet echt piercings. En ik heb 3 ringetjes in mijn rechter oorschelp gehad voor een jaar of 2. Toen heb ik de onderste er uit gehaald en liep ik nog met 2 ringetjes rond voor nog een jaar of 4. Maar nu ben ik eigenlijk alweer helemaal au naturel sinds een jaar of 3.

Dat was de tag alweer! Volgens mij ben ik totaal niet ‘fake’  te noemen want de fake-heid die ik al had is er alweer uit, lol. Hoe fake zijn jullie? Ben erg benieuwd naar jouw antwoorden als je de tag overneemt!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Tag: Hoe Fake Ben Jij?”

  1. Om er even snel door heen te vliegen; heb geen tatoos(wil ik ook niet),geen piercings (op 2 paar gaatjes in mn oren na) geen nepnagels, geen haar extensions, ga niet onder de zonnebank, geen plastische chirurgie,geen valse wimpers. Ik draag wel make-up en ga ook eigenlijk nooit zonder over straat,maar draag dan weer niet veel; oogschaduw en mascara. Verder verf ik mijn haar( de kapster eigenlijk) Dus geloof ook niet dat ik fake ben.

  2. Leuke tag. Ik loop ook altijd zonder make up over straat. Vaak heb ik gewoon niet zo’n zin om te op te doffen als ik verder toch niets hoef te doen die dag. Ik vind jou heel mooi au naturel trouwens!

  3. inderdaad, helemaal niet fake! ik heb grotendeels overeenkomende antwoorden – die tweede foto is trouwens erg leuk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//