Get To Know Femketje; Juli 2013.

Ola lieve lezers!

Damn, juli is echt weer voorbij gevlogen! Veel gewerkt deze maand op veel vlakken maar ook veel leuke momenten gehad met Roy en de kitties :3 Here We Go!

1

Deze maand stond dus vooral veel in het teken van werken. Werken bij C&A maar ook voor mijn blog en huishouden en aan relaties. Ja party peeps, liefde komt soms dan wel uit de lucht vallen, maar je moet er wel aan willen werken om het zo goed mogelijk te laten verlopen ^^ Deze snapshot laat zien wat ik op een normale *geen bloedhete* werkdag bij C&A draag, lekker basic en simpel maar daar hou ik wel van :3

2Veel watermeloen gegeten deze maand! Door de warmte heb ik altijd minder trek en gewoonweg geen honger. Om toch iets binnen te krijgen is meloen een perfect alternatief op warme dagen.

3En deze maand kreeg ik ook nog eens mijn twee awesome 88 palettes binnen die ik op ebay bestelde. Reviews volgen nog!

4Zomer betekend lieveheersbeestjes in huis. De beestjes kruipen door de ventilatie roostertjes naar binnen en heb er al heel wat moeten redden van de kitties!

5Samen met Roy koken! Dit was ZO FREAKING LEKKER :3 *drools away*

6Pirate cat Timmi in the house.

7Mijn werkplek was a mess, maar wel een gezellig troepje!

8Twee paar (kindermaat) sandaaltjes gescoord in de sale op m’n werk :3 betaalde voor beide nog geen €4 per paar.

9Matchy look en nagels :3 Ik was in Barbie stijl deze maand.

10Op vrije dagen zat ik ‘s ochtends vroeg vaak met Timmi op bed te bloggen :3 Altijd gezellig en productief!

11Deze maand ook goed nieuws over Tjappi (links) gekregen: zijn blaasgruis is helemaal weg en mr kitty is helemaal gezond :D yay!

12Naast deze twee mannen word ik vaak wakker <3

13Echt een shitload aan lege verpakkingen, ik ga als een speer met dingen opmaken voordat ik nieuwe scoor!

14Nog 2 paar nieuwe comfy schoentjes gekocht bij van haren voor maar €5 per paar! Love de bloemenprintjes en ik kon niet kiezen of ik alleen de roze meenam *dat was mijn eerste keuze ofcourse* maar aangezien ze zo cheap waren moest ik de paarse ook gewoon meenemen :3

15Troepje na het filmen! Ben de laatste tijd wat Get Ready With Me video’s aan het opnemen, ze komen allemaal nog online, I promise!

16Nog meer Timmi Time! Op deze foto was ik ziek >.< Heb erg veel last gehad van een verstandskies die door kwam en leefde ruim een week op ibuprofen en zacht/vloeibaar voedsel >.< Grappige is dat katten het aanvoelen als je je minder goed/happy voelt. Veel snoezige Timmi Time foto’s dus ^^

17Vorig weekend waren Roy en ik uit eten geweest en wezen bowlen met zijn werk. Het was zo ontzettend leuk en gezellig en we hadden beiden de teamprijs gewonnen! We zaten niet in dezelfde teams *wat ik wel erg leuk vond want zo kon je de ander waar je mee samen bent ook niet verslaan of er van verliezen* maar we zaten wel in banen naast elkaar. Heb wat nieuwe leuke mensen leren kennen en het was echt een geslaagde avond.

En, hoe was jullie maand?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Get To Know Femketje; Juli 2013.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//