Catrice 15 Denim Moore.

Vandaag weer eens een Catrice lakje in de review en dit keer is het de beurt aan 15 Denim Moore. Ik moet bekennen dat dit toch wel een favoriet is geworden, ondanks dat ik de kleur meenam als extra lakje. *ik moest toendertijd een even aantal lakjes kopen om van de 50% korting gebruik te kunnen maken, vandaar dat ik deze mee nam en gelukkig maar want ik vind het een plaatje!*

DSC_3564 copy DSC_3565 copy De lak heet Denim Moore en is natuurlijk vernoemd naar Demi Moore, maar met een denim blauw kleurtje. De kleur is dus blauw en ik weet dat niet iedereen daar van houdt. Door de mooie unieke shimmer en snelle droogtijd en dekking van 1 a 2 laagjes vind ik ‘m ideaal voor een snelle mani wanneer ik weinig tijd heb.

DSC_3575 copyDe lakjes van Catrice kosten tegenwoordig €2,99 per potje van 10ml lak, maar daarmee zijn ze nog steeds lekker budget. Het kwastje werkt fijn en ik heb nog geen last gehad van loslatende doppen of raar gesneden kwastjes. Mocht je zelf gek zijn op blauwe lakjes of gewoon een lekker snel dekkende aparte blauwe kleur willen proberen, dan raad ik je deze zeker aan!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice 15 Denim Moore.”

  1. Dit is echt een super lakje, ik ben gek op blauw en heb deze ook, is echt zo mooi.

  2. Ik vind ten eerst het lakje supermooi!
    En ten tweede heb jij prachtige eigen nagels!
    En ten derde ik vind je site zo geweeeeldig!!!!

    Ik ga je artikels vaker bekijken.

    Groetjeeees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//