ELF Flawless Finish Foundation – Ivory.

Een tijdje terug ontving ik een awesome ELF pakketje met verschillende producten die ik zelf had uitgekozen op de ELF website. Hiermee heb ik eerder al een Get Ready With Me video gemaakt, maar het leek me ook wel erg leuk en vooral handig voor jullie, mijn lieve lezers, om te weten hoe de producten verder werken, of ze echt prettig en longlasting zijn en hoe de kleuren e.d. mij bevielen.

DSC_4974 copyIn de video kon je al zien dat de dekking van deze ELF foundation aardig goed was. Echt concealer e.d. had ik niet erg veel nodig. Ik moet zeggen dat ik eerst een beetje bang was dat de foundation mijn huid te veel zou afsluiten maar ik heb er uiteindelijk totaal geen breakouts door gekregen. De foundation leek eerst dik maar blende als een engeltje in mijn huid. In het flesje leek de foundation wat te donker *het is trouwens de lichtste tint in de kleur Ivory*, maar uinteindelijk matchte de kleur erg goed met mijn bleke spookjes huid!

De foundation is semi matte, afpoederen heb ik wel nodig met mijn gecombineerde huid. Wel moet ik zeggen dat ik de finish wel erg mooi vind, ook zonder het afpoederen. Het geeft een natuurlijke gezonde glow zonder dat je glimt als een discobal. De houdbaarheid van de foundation op de huid met afpoederen is bij mij een uur of 7, daarna moet ik het toch wel een beetje bijwerken maar dat ligt volgens mij gewoon aan mijn gecombineerde huid en het feit dat ik wel eens wat glimmend kan worden op de t zone.

DSC_4975 copyEen massive pluspunt naast het feit dat de foundation goed dekt *medium tot volle dekking, hij is goed op te bouwen mocht je wat meer dekking nodig hebben*, aardig goed en lang blijft zitten en gewoon perfect is voor bleke huidjes?: er zit SPF 15 in en kost maar €6,80 voor 23gram product!

Me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “ELF Flawless Finish Foundation – Ivory.”

  1. Leuk filmpje, vooral je ooglook vind ik erg mooi! De foundation ziet er ook erg goed uit, deze zou ik wel graag willen proberen! Het prijsje is ook fijn.

  2. Klinkt heel goed! Ik heb nog nooit een foundation van ELF uitgeprobeerd, maar ik ben nu heel benieuwd ernaar geworden :)

  3. klinkt super fijn! ik wil ook wel weer een bestelling doen bij elf maar ik vind de verzendkosten echt wel erg duur

  4. Wow goedkoop! Hij lijkt me erg fijn, ik heb er al meer van gelezen maar ik denk niet dat ik hem aan ga schaffen, ik moet wat minderen met make-up.

  5. Ziet er goed uit!! Ik twijfel altijd over de ELF foundations maar zo te zien heeft het een goede pluspunt gekregen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//