Yves Rocher Tradition De Hammam – Arganbalsem + Oriëntaalse Douchemelk.

Een tijdje terug ontving ik deze twee Yves Rocher producten in een gewonnen winactie pakket en ik was er eigenlijk wel erg benieuwd naar. Nu moet ik zeggen dat ik vrij makkelijk ben qua doucheproducten, zeker als het om een douchemelk gaat. Daarnaast is een bodybutter of lotion ook altijd welkom en gebruik ik vrijwel alles wat een beetje voedend is.

DSC_4879 copy

Deze twee producten komen beide uit dezelfde lijn, namelijk de Tradition De Hammam lijn. De arganbalsem is echt super fijn, hij smeert goed uit en trekt snel in. Het enige puntje van kritiek heb ik op de geur, deze is ietsjes te kruidig en rijk aan oranjebloesem naar mijn smaak, maar over het algemeen ruikt hij wel lekker. Ik heb het idee dat deze balsem wel iets meer voor me doet dan een random bodylotion, maar zo voedend als een romige bodybutter is hij nou ook weer niet.

DSC_4883 copy

De douchemelk vind ik super fijn! De geur is wel weer een kwestie van smaak, ik vind ‘m wel lekker maar vriendlief vind het stinken. Vergeleken bij de balsem is deze wat minder voedend voor mijn huid maar alsnog wel fijn. Hij droogt mijn huid in ieder geval niet uit, ook niet in dit najaar waarbij ik toch best snel erg droge huid heb! Hij maakt verder prima schoon en de geur blijft redelijk lang hangen. Een pluspunt is dat er geen parabenen of andere enge stofjes in deze producten zitten. De balsem is trouwens nog verrijkt met allerlei plantaardige ingrediënten zoals arganolie en biologische oranjebloesem olie.

De balsem kost €13,70 en bevat 150ml. De douchemelk kost €6,00 en bevat 200ml.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Yves Rocher Tradition De Hammam – Arganbalsem + Oriëntaalse Douchemelk.”

  1. Oeh, voor zes euro wil ik de douchemelk wel heel graag proberen! Fijn dat er geen enge stofjes in zitten, daar hou ik wel van :)

  2. Oh neeje :( ik vond hem ook echt stinken, jammergenoeg wist ik dit niet toen ik het kocht. Geen testers in de winkel :(( Zelf mijn vrienden moeten hem niet hebben. Ik geloof zelf dat ik toen het dubbele van de prijs heb moeten betalen, waarschijnlijk kocht ik het toen het nog maar net nieuw in de winkel lag. Ik raad gewoon iedereen aan om dit toch echt eerst te gaan ruiken. Het is gewoon een erg zure citroenige geur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//