Guilty Pleasures Tag!

Guilty pleasures, iedereen heeft ze wel. Dingen, muziek of personen die eigenlijk te erg voor woorden zijn, out of date of gewoon crappy, maar waar we schaamteloos van houden! In deze tag een aantal van mijn guilty pleasures dus Here We Go!

Film: Slechte horrorfilms waarbij je de special effects gewoon los ziet komen. Totaal niet eng maar oh zo grappig. Zeker een aanrader voor de mensen die normaal geen horror kijken maar die eens een andere versie van comedy willen zien. Een voorbeeld is Brain Dead, welke overigens mijn eerste en ook meteen slechtste horrorfilm ever was die ik gezien had als klein meisje.

Serie: Gilmore Girls is dan denk ik toch wel de meest tacky serie die ik ooit gevolgd heb en welke ik nogsteeds wel eens aan 1 stuk door kijk. Best girly en feel good maar iedereen wil dat wel eens zien!

Muziek: Elton John… just don’t ask. Elke vrouw heeft wel eens een ultra gay zanger nodig met pretty zoetsappige liefdesliedjes.. and I love it!

[youtube_sc url=”http://youtu.be/V0PKcKbjlKg”]

Snack: Krentenbrood met mayo, delicatesse tot en met!

Activiteit: Als een weirdo obsessed zijn over mijn nagellak en make-up tijdens verhuizingen. Je kunt het wel raden, het eerste wat in het nieuwe huis stond waren mijn dozen vol make-up, mijn katten en mijn nagellak.

Absurde verzameling of belachelijke aankoop: Nagellak in beide gevallen. Maakt niet uit of ik al een kleurtje heb wat er op lijkt, die nieuwe limited edition gaat helemaal mee naar huis!

DSC_4790 copyCrush: Evan Peters Ik weet niet wat het is, maar hij doet me enorm veel aan Roy denken <3

Kleding: Mijn comfy huispak/winter PJ’s (aka mijn roze monster pak voor de gevorderden). Niet dat ik daar in over straat ga, maar al te sexy is het niet XD

En dat was alweer de Guilty Pleasures tag! Wil je hem overnemen, be my guest en veel plezier met het bedenken van jouw schaamteloze maar al te slechte muziek, films, series en crushes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Guilty Pleasures Tag!”

  1. Hahaa comfy huispak. Ik hou erook van in mijn huisje. Lekker op de bank. Daarom hou ik niet van spontaan bezoek!

  2. Nagellakjes! Ja, jij hebt volgens mij echt een hugeass collectie met echte eyecatchers. ^^ Oh, de Gilmore girls, een geweldige serie. :) Vond het altijd zo gezellig bij hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//