Action Shoplog: Home Edition!

Ola lieve lezers!

Door m’n fulltime baan en de verhuizing (waar we voor zo’n 95% mee klaar zijn in 1 weekje tijd, yay!) is het ietsjes rustiger qua artikelen op femketje.nl . Ik vroeg woensdag aan jullie op instagram of er een shoplog moest komen van mijn nieuwste home-aankoopjes van de action, en iedereen was wel benieuwd wat ik geshopt had voor ons nieuwe huis. Ik moet zeggen dat het niet zo erg veel is en alles is ontzettend basic. Maar wie weet ga jij binnenkort uit huis of net als ik verhuizen naar je (eerste) koophuis, en heb je er wat aan om te zien wat ik nog mistte in ons nieuwe stulpje en nieuw gescoord had.

Eigenlijk waren Roy en ik op zoek naar een leuke badmat en wcmat maar bij de action hadden ze geen leuke naar onze smaak. Toch kwamen we met een paar tassen vol thuis *wanneer nu niet als je naar de action gaat, is het niet met home stuff dan is het wel met fijne en ultra goedkope make-up en beauty goodies!*

action shoplog home femketjeNL

We hebben een kapstok gekocht met de tekst “Home is where the heart is”. Het is een houten ding met witte verf en simpele haakjes maar in ieder geval wel stevig genoeg voor al onze jassen en mogelijk ook voor onze visite. De kapstok kostte maar 3,99! Andere basic dingen waren een keukenrol houder (2,89), een toiletpapier houder/dispenser voor de badkamer (2.69), een super fijne nieuwe douchekop die serieus maar 2,49 kostte, en een badkamer/douche driehoek (1,29) om je doucheproducten in te zetten wanneer je zoals ons een simpele douchekabine hebt. Aangezien alles nog ingepakt zit en er geen scheermesje te bekennen was heb ik ook maar meteen een nieuw pakje gescoord voor 0.95.

Handdoek haakjes (0.89 per 2) zijn ook altijd wel een must en een stuk of 4 zijn al meteen overal opgeplakt. Verder heb ik nog 2 nieuwe drinkbakjes voor de kitties gehaald (0,99 per stuk) een vergiet voor in de keuken (2.19) en een nagelborsteltje (0.42). Als aller laatste hadden we nog wat meer verhuisfittingen (1.99 per pakje van 3) en lampen (1,99 per stuk) nodig omdat in het nieuwe huis nergens lampen of normale aansluitingen daarvoor hingen.

Alles was dus pretty basic maar wel erg nodig. In totaal was ik zo’n 26 euro kwijt, niet slecht voor dingen die je toch dagelijks gebruikt!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Action Shoplog: Home Edition!”

  1. Wauw, wat zijn jullie goed bezig geweest, in 1 week verhuisd is echt snel. De dingetjes die je geshopt hebt zien er leuk uit en helemaal niet duur. Vaak zijn het allemaal van die kleine dingetjes die het duur maken

  2. De Action is echt zo’n handige winkel; ze hebben er van alles waarvan je niet eens wist dat het bestond, en het kost ook bijna niets! Succes nog met je laatste dingen van de verhuizing!

  3. Veel nieuwe handige dingen dus =) Wel lekker goedkoop, scheelt echt een hele hoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//