Een Stapje Dichterbij De Natuur.

Veel van de producten die we dagelijks consumeren bevatten chemische stoffen waar onze huid niet echt vrolijk van wordt. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen en het de voeding geven die het nodig heeft. De huid is immers ook het grootste orgaan van het hele lichaam en straalt, daarnaast, uit hoe fit en gezond jij bent. Lees snel verder voor een hele nieuwe, opkomende markt op het gebied van natuurlijke producten en ga voor dat stralende huidje!

Dichterbij de natuur
Biologische producten, perfect om op je huid te smeren! Deze producten zijn vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en bevatten tevens stoffen die het lichaam beschouwt als lichaamseigen. Ze worden direct opgenomen door het lichaam en zullen daarom een effectievere werking hebben in vergelijking tot normale verzorgingsproducten. Deze ‘normale’ cosmetische producten bevatten vaak veel toegevoegde rotzooi om onder andere de houdbaarheidsdatum te verlengen, een lekkerder geurtje of kleurtje toe te voegen aan het product of net voor een extra glansje te zorgen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dat moet niet ten koste gaan van de gezondheid van je lichaam. Pak je shampoo of douchegel er eens bij en ga op onderzoek uit. De stofjes op de achterkant klinken waarschijnlijk in eerste opzicht als Chinees, maar na een speurtochtje via je iPad kom je al een heel eind. Zet jouwtablet neer in een iPad 4 hoes en surf d’r op los!

Overtuigd?
Zodra je overtuigd bent van deze nieuwe, natuurlijke trend, zit er natuurlijk maar één ding op, op naar de winkel! Maar welke winkel moeten we eigenlijk bezoeken om in het bezit te komen van zo’n heerlijk biologisch product? The Body Shop is een voorbeeld van zo’n shop die veel bioproducten in het assortiment heeft en daarnaast werkt met opgeleid personeel. Ze helpen je graag met het vinden van het geschikte product voor jouw huid of haar. Bij aankoop van het product voorzie je jouw huid van een prachtige en gezonde uitstraling, maar dat is nog niet alles! Dier en milieu zullen je dankbaar zijn, want deze biologische producten zijn compleet dierproefvrij! Altijd goed voor je geweten als je jezelf net staat in te zepen onder de douche!

Eén met de natuur
De volgende stap, heerlijk genieten van je nieuwe aanwinsten! Laat het bad vollopen, zet een rustgevend nummer aan op je tablet en enjoy your day off! Gebruik een Samsung Galaxy Tab 4 7.0 hoes, zodat deze mooie watervrij blijft tijdens het luisteren van muziek. Vind je het een beetje eng om je elektronische gadgets mee te slepen de badkamer in? Geen probleem, met de juiste accessoires en Bluetooth kom je al een heel eind! Geniet van het eindresultaat en ga vanaf nu voor biologisch!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Een Stapje Dichterbij De Natuur.”

  1. Handig artikel, heel leuk om te lezen en verleidelijk om naar hoezen te kijken voor mijn tablet, haha :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//