Shoplog! (Action, C&A, New Yorker).

Gisteren was ik vrij en ik had zin om weer eens eventjes in Vlissingen rond te banjeren. Ik stapte ‘s ochtends in de bus en heb lekker een paar uur de toerist in eigen omgeving uitgehangen. Overal rondgesnuffeld, bijgekletst met mijn oude C&A collega’s en nog wat leuke goodies gescoord ook.

20140910_143515

Bij de action kocht ik als eerste een aantal geurtjes die perfecte dupes zijn van bekendere en vooral duurdere merken. Ik had op Mascha’s blog gelezen welke er echt goede dupes waren en scoorde er een aantal. De prijs zat zo tussen de 1,70 en 2,90 euro per stuk. 2 mooie  Maybelline lakjes belandden ook in mijn mandje voor 1,79 per potje. Ik was opzoek naar mijn favoriete deo’s van Nivea, maar jammer genoeg waren deze niet meer te krijgen in het filiaal waar ik gisteren was. Bummers, maar wel weer een excuus om een nieuwe deo uit te proberen. Ik scoorde er twee van Rexona voor 1,89 per stuk. Bij de kassa lag een enorme bak met Bros achtige repen chocolade voor maar 0,69 per stuk. Dat moet je me niet twee keer laten zien, ik gooide er meteen eentje bij op de kassaband. Als ik niet snel genoeg ben eet Roy hem zeker weten helemaal op als ik niet oplet.

Verder kocht ik nog twee pretty maskertjes (waar ik er overigens als eentje van had maar in andere kleuren, nu heb ik ze alle 3 :D) voor 0,79 per stuk. Ben altijd al gek geweest op zulke maskertjes, en ik verzamel ze ook. Verder kocht ik nog een cute blik welke eigenlijk bedoeld is om ontbijtkoek in te bewaren, maar ik kocht hem om theezakjes in te doen. Nu liggen ze randomly los in een kastje gegooid en dit blik vond ik te leuk om te laten liggen. Het blik kostte 1,49 euro.

pic20140910160829Bij C&A kocht ik voor Roy een zwart vest en een zwarte trui (zwart is altijd goed), en voor mezelf twee truitjes in een burgundy kleur (lekker herfstig). De bovenste kostte 9,90 en die daaronder 12,90. Het bloemige ananas shirtje rechts kocht ik voor maar 2,95 bij de New Yorker. Het was de laatste en precies in een Sje, it was meant to be mine :D

En dat was alweer alles wat ik scoorde op mijn shoppingspree. In ieder geval alles wat blog approved is. Ik kocht namelijk ook nog wat sets schroevendraaiers, boortjes, horloge batterijen en nog wat andere random boodschappen en keuken goodies. Best saai maar hoognodig ;)

Hebben jullie de laatste tijd nog wat leuke nieuwe goodies geshopt?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Shoplog! (Action, C&A, New Yorker).”

  1. Wat een leuke dingetjes allemaal weer gekocht =D Als ik bij de Action kom, koop ik echt teveel.

  2. Leuke dingetjes heb je gescoord! Ik heb laatst twee broeken gekocht want we gaan de winter tegemoet en ik wilde wat donkere broeken erbij hebben. Verder heb ik nu echt trek in chocola haha!

    Leuk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//