ELF Beach Beauty Day Palette.

Een tijdje terug had ik dit gorgeous ELF palette gewonnen. Echt super nice want de kleuren zijn helemaal mijn ding! A.s. maandag komt er nog een FOTD artikel over online, waarbij ik bijna alleen maar dit palette heb gebruikt.

DSC_7944

DSC_7946Het palette heeft 16 oogschaduw kleuren, 8 glossjes, 2 blushes en 2 bronzers. Ik moet zeggen dat ik blown away was door de pigmentatie van de oogschaduws, blushes en bronzers! De glossjes waren wat minder spectaculair maar daardoor wel ontzettend makkelijk te dragen voor verschillende gelegenheden. De meest linkse glossjes waren wat lastig te swatchen, deze kwamen meer als sheer en blank kleurtje over dan roze.

De blauwe en groene oogschaduws zijn echt favoriet geworden, en zeker erg gaaf voor een knallende look. Mijn favoriete blush en bronzer zijn de bovenste twee. Een peachy blush en matte bronzer die licht genoeg is voor zelfs de bleekste huidjes onder ons.

DSC_7951DSC_7949DSC_7953Zoals je wel op de swatches kunt zien zijn de glossjes wat minder gepigmenteerd, maar daardoor niet minder mooi! De donkere bronzer (helemaal rechts geswatcht) is voor mij veel te donker maar wel weer erg mooi als oogschaduw in de crease. Hieronder nog even een preview foto van het FOTD artikel wat maandag online komt. Hierbij heb ik blauwe oogschaduws, een blush, bronzer en glossje uit dit palette gebruikt.

DSC_7975 copy small

Het palette had ik zelf *als de lucky bastard die ik ben* gewonnen, maar is ook nog steeds online te koop voor maar 6 euro!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “ELF Beach Beauty Day Palette.”

  1. Wat een prachtig pallet :o Had het al zo vaak gezien op de site van ELF, maar nooit gedacht dat het zo goed gepigmenteerd zou zijn.

  2. Ik zit al zolang te twijfelen of ik iets bij elf moet bestellen, maar ik zie alleen maar mooie producten bij jou voorbijkomen. Ik ga het nu toch echt maar doen :-) Welk product moet ik in mijn winkelmandje stoppen? Wat is de must have?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//