Dingen Die Ik Meer Wil & Ga Doen In 2017.

Omdat de post van maandag nogal full on English was, leek het me leuk om weer eens lekker plat Nederlands een artikeltje te typen. 2016 was voor mij, zoals ik eerder al vertelde, een erg bewogen en onrustig jaar. Ik heb me daarom dan ook voorgenomen om alles in 2017 wat rustiger aan te doen. Zo ga ik heel erg binnenkort ook 2 weken naar de VS (New York, Washington etc. etc.) op vakantie. Voor het eerst in zo’n 10 jaar moet ik daar bij vermelden want mensen, deze Fem gaat echt NOOIT op vakantie. Meestal doordat ik elke keer naar m’n vakantie geld kan fluiten door crappy gebeurtenissen en de hele rambam. Maar dit keer zal het goed gaan, ik begin een nieuwe baan op 1 februari en ik ga er voor! :D

Ik wil dus rustiger aan gaan doen. Qua werk niet zo want mijn nieuwe baan is alsnog 40 uur per week, maar ik heb wel eindelijk vaste vrije dagen, die nog eens goed samenvallen met de vrije dagen van manlief. Kunnen we eindelijk leuke dingen plannen om te doen en ze niet steeds te hoeven cancellen omdat er weer wat tussen komt of ik ineens toch moet werken >.<

Ook ben ik van plan om meer series te volgen (Netflix!) en meer boeken te lezen. Ik ben van mezelf echt een boekenmeisje, maar ik had daar nooit tijd voor of kon geen rust in mijn lijf of hoofd vinden om mezelf er toe te zetten voor een paar uur. Ik heb al een lijstje gemaakt met boeken die ik sowieso wil lezen in het eerste kwartaal van 2017, maar sta altijd open voor aanraders!

Qua bloggen, youtube en andere social media blijf ik gewoon posten en updaten wanneer ik dat wil en daar inspiratie voor heb. Ben wel van plan om meer te gaan filmen, want het is gewoon te leuk om niet te doen ;) En ik blijf ook nog lekker allemaal andere bloggers volgen en artikelen lezen/commenten etc..

Wat wil jij meer gaan doen dit jaar?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Dingen Die Ik Meer Wil & Ga Doen In 2017.”

  1. Wauw, wat gaaf dat je naar de VS gaat! En gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heel veel succes daar alvast! Ik hoop dat het lukt om het iets rustiger aan te doen. Het is zo fijn voor jezelf om een beetje rust te hebben. Dat is ook een van mijn goede voornemens, maar in de eerste week van januari is er nog niet zoveel van terechtgekomen, haha.

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Lekker zeg dat je eindelijk weer met vakantie gaat. 👍🏻

    Dit jaar wil ik meer genieten en reizen. De laatste 2 jaar voornamelijk alleen bezig geweest met werken. Ook wil ik van baan wisseleb, maar ik moet nog even goed nadenken wat ik precies wil!

  3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Gaaf dat je naar Amerika gaat, heb je echt verdiend! Goed om de dingen te doen waar jij je goed bij voelt, ik moet zeggen dat ik mezelf daarin vaak te kort in schiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//