Fashion – Stunning Chokers Van Chokerketting.nl!

Zoals jullie wel weten ben ik een sucker for pretty chokers. Ik kreeg daarom laatst ook een super leuk mailtje vanuit Chokerketting.nl of ik een aantal van hun chokers wilde uitproberen. Vandaag dus 3 mooie chokers in de review!

Als eerste de bull/bizon choker. Deze is zooooo nice! Heel strak en simpel maar vooral erg pretty en je voelt hem eigenlijk niet zitten wanneer je hem draagt. Ik ging er zelfs bijna mee slapen omdat ik niet merkte dat ik hem nog om had. Het heeft een zilverkleurig bizon/stieren koppie en een zwart zacht leather like choker string. Deze kost trouwens €5,95 wat een prima prijsje is naar mijn mening.

De tweede choker die ik ontving moest ik gewoon even close up fotograferen. Het is weer een zwart leather like choker string/touwtje met daar aan een in goudkleurig metaal omhult wit marble driehoekje. Zo pretty, classy en cute tegelijkertijd! Ook deze kost €5,95.

De laatste is denk ik wel mijn favoriet. Hij is super basic maar geeft toch een special touch aan elke look en outfit. De ring choker heeft ook weer dat leather like choker string maar zit geknoopt aan de zilverkleurige ring in het midden. Zo nice! Je zou eventueel nog bedeltjes of iets in die trant aan de ring kunnen bevestigen en zo elke dag een ander effect creëren met deze choker als basis. En hetzelfde geldt voor deze choker, hij kost €5,95.

Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met deze 3 chokers! Ik heb zelf een erg smalle hals en heb daardoor vaak moeite om een goede choker te vinden die daadwerkelijk past en aansluit! Ik heb alle 3 de chokers op de kleinste maat om gedaan dus mocht je net een iets grotere maat hebben is dat ook echt geen probleem.

Via chokerketting.nl kun je nog veel meer mooie items scoren voor lage prijsjes. Je kunt gewoon via iDeal betalen en bij bestellingen boven de €15 is de verzending gratis ;) Oh en for fun heb ik ook nog een kortingscode voor jullie waarbij je 15% korting krijgt op je bestelling, deze is geldig t/m 21 januari 2017.
Gebruik hiervoor de code: FEMKETJE

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Fashion – Stunning Chokers Van Chokerketting.nl!”

  1. Die chocker met het driehoekje vind ik echt heel gaaf! Sowieso heb ik sinds kort wel een zwak voor chokers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//