Daily Fave – Essence Prettifying Lip Oil.

DSC_2871

Soms kom je een product tegen waar je in eerste instantie niet echt van onder de indruk bent, maar waar je naar mate de tijd verstrijkt steeds vaker naar terug pakt. Precies dat heb ik met deze lip olie van Essence, beter gezegd: de prettifying lip oil in de kleur 02 First Help, Pinky.

DSC_2888 copy small

De lip olie zit in een lipgloss achtige huls en heeft ook een zelfde soort applicator welke ik zelf wel erg fijn en precies vind werken. De olie beloofd te hydrateren, voeden en je lippen zacht en pretty te maken met de licht getinte olie. De olie bevat jojoba olie, welke sowieso erg goede eigenschappen heeft voor de huid. Hieronder een foto waarbij ik alleen maar de lipolie draag, voor de rest gewoon squeeky clean skin. Op de foto hierboven heb ik de lipolie aangebracht terwijl ik een make-up look schoot voor de blog, ook dan is hij best pretty en geeft het een mooi natuurlijk effect.

DSC_2872

Ik kan hier super kort over zijn: Deze lipolie is het eerste product wat ik elke ochtend gebruik wanneer ik me klaar maar voor het werk, en blijft zonder te drinken echt makkelijk een uur of 2 voelbaar op de lippen. Hij trekt wel wat in, wat ikzelf fijn vind, want dan doet het ook echt wat met je lippen. Naderhand voelen ze zacht en gehydrateerd, me likey a lot! :)

Deze lip oil is in totaal 3 tinten te verkrijgen en kosten €1,99 per stuk. Er hangt een lekker zoet geurtje aan en heeft gelukkig geen akelige smaak. Wel moet ik zeggen dat ik van het lichte kleurtje niet veel terug zie op mijn natuurlijk gepigmenteerde lippen, maar dat vind ik echt geen issue.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Daily Fave – Essence Prettifying Lip Oil.”

  1. Mooi! En klinkt alsof hij fijn werkt :) Ik zal hem zeker eens gaan bekijken bij de kruidvat binnenkort!
    Liefs xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//