First Impressions & Review – The Incredible Face Mask (MayBeauty.nl)

DSC_3594

Enige tijd geleden kreeg ik een super leuke mail vanuit MayBeauty.nl met de vraag of ik hun The Incredible Face Mask wilde uitproberen. Ik heb al veel goeds gehoord over zulk soort zwarte black-head maskers, en probeerde hem op camera voor het eerst uit. Benieuwd naar mijn bevindingen, lees en kijk dan snel verder!

DSC_3609 copy site

Het masker belooft acne te voorkomen, en olie, onzuiverheden en dode huid te verwijderen. Het is een peel off masker, dat betekend dat je niets anders dan je eigen handen nodig hebt om het masker na 30/45 minuten er weer af te trekken.

Even wat info over het masker (bron MayBeauty.nl)
Het hoofdbestanddeel is diepzeemodder. Overige bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Het masker is dermatologisch getest en irritatie is zeer onwaarschijnlijk behalve een tijdelijke roodheid die na ongeveer 30 minuten wegtrekt. Het kan een beetje prikken als je het verwijdert, vooral de eerst keer, maar dit is absoluut niet schadelijk. Gebruik het masker niet als je ernstige acne hebt of andere verwondingen aan de huid. Mannen en vrouwen kunnen het masker gebruiken, het is niet getest op dieren en het is ook safe te gebruiken wanneer je zwanger bent :)

Het masker bevat per pakje 10ml en dat is ruim voldoende voor je gehele gezicht. Het is erg vloeibaar en ruikt lekker. Het makkelijkste is om het masker met je vingers of eventueel met de kwast die je er bij kunt scoren aan te brengen. Je moet het dus minimaal 30 tot 45 laten drogen. Zelf heb ik het er 50 minuten op laten zitten aangezien een paar plekjes op de wangen nog niet helemaal droog waren na 45 minuten. Wat ik merkte is dat het na zo’n 25 minuten wel begon te trekken, maar nog niet op een akelige manier. Na 40 minuten voelde het echt alsof er iets op mijn huid lag en begon het aan de randjes rondom mijn mond al wat los te laten.

Het af-peelen ging vrij makkelijk, in het midden van mijn gezicht deed het vrijwel geen pijn, maar op de wangen was het bij de eerste keer wel pijnlijk. Het trok echt de donshaartjes van mijn gezicht af, maar ik verwacht dat dit een tweede keer bij gebruik van dit masker al stukken minder zal zijn. Het deed geen extreme pijn, maar het was wel even gevoelig, ook naderhand. Een uurtje na het gebruik van dit masker was mijn huid alweer rustig en niet rood meer.

Het resulteerde in een erg schoon aanvoelende huid, er kwam niet erg veel “gunky stuff” uit mijn poriën maar dat komt denk ik omdat ik regelmatig maskertjes gebruik die dit al vrijwel allemaal weghalen. Ik denk dat als je dit niet doet, dat je wel echt een enorm verschil gaat zien. Mijn huid voelde schoon, niet vettig en gewoon lekker zonder trekkend gevoel naderhand :)

Al met al, ik ben zeker wel tevreden en ga zeker de andere maskertjes nog gebruiken. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in dit masker of wellicht wat andere producten uit hun assortiment, kijk dan zeker even op MayBeauty.nl en gebruik de code femketjemask30 voor 30% korting op je aankoop!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “First Impressions & Review – The Incredible Face Mask (MayBeauty.nl)”

  1. Ik mocht deze ook testen en ben er zeker tevreden over. M’n huid zag er zoveel beter uit na afloop =) Nu ik jouw review lees, ga ik er vanavond weer eentje op doen denk ik. Dat afpeelen vind ik zo leuk om te doen, haha :$

    1. Deed het bij jou ook zeer toen je het van je wangen afpeelde? De tranen in m’n ogen, ook bij de tweede keer nog :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//