Catrice – Glam & Doll False Lashes Mascara.

DSC_2913Hier ben ik weer, Femke; de meest picky mascara draagster ooit. Eerder konden jullie al mijn niet zo heel erg happy review artikel lezen over de Catrice 3D mascara, maar vandaag een nieuwe kans en een nieuwe ronde met deze mascara van Catrice, namelijk de Glam & Doll False Lashes mascara.

DSC_2914

Ondanks mijn haat-liefde verhouding met zulk soort rubberen borsteltjes, vind ik deze wel weer erg fijn. Hij is vrij stevig en niet erg wiebelig, en er zitten kleine rubberen haartjes/spikes op die je wimpers mooi zouden kunnen separeren.

Op naar de eerste swatch foto die ik in de first try met deze mascara maakte.

DSC_2937

Ik vind het een mooi natuurlijk effect. De foto hierboven (en hieronder) zijn 2 dunne laagjes. Een derde zou ik zelf niet doen, dan worden je wimpers iets te clumpy naar mijn smaak.

DSC_2919 copy small

De mascara claimt waterproof te zijn, maar toch merk ik hier niet erg veel van. Ik vergat dat ik deze mascara op had, en stapte zo de douche in. Na een minuutje was ik een uitgelopen super panda :’) Wel houdt deze mascara de wimpers zacht en flexibel en is hij gelukkig niet erg lastig met een simpele makeup remover weer van je wimpers af te krijgen.

Al met al, een prima mascara als je van een natuurlijke look houd. De mascara kost €3,99 en is daarmee goed betaalbaar.

x femketje

 

UPDATE: deze mascara is niet de waterproof versie, ondanks dat er op mijn huls een sticker zat dat het wel zo was… Zal vast een productie foutje zijn geweest, sorry for the inconvenience! ^^”

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice – Glam & Doll False Lashes Mascara.”

  1. Lijkt me een goede en fijne mascara! En ik geloof toch nooit in mascara’s die beweren dat ze waterproof zijn xD
    Je moet gewoon de regen ontwijken :3

  2. Nu niet om vervelend te doen, maar volgens mij is deze ook helemaal niet waterproof bedoeld. Er is wel een waterproof variant, maar die heeft een blauwe huls.

    1. Oh serieus? Bij mij zit er een sticker op waar waterproof op staat :’) Die zal vast verkeerd geplaatst zijn denk ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//