Catrice Metallure LE – Mascara Topper & Liner.

Ik ben echt helemaal weg van de nieuwe Catrice collectie Metallure. LOVE IT, TO DEATH! Zo was ik eerder al razend enthousiast over de bronzer, over de lakjes ietsjes minder maar het zijn toch ook wel echt mooie unieke kleurtjes, en vandaag ben ik weer super excited over de mascara topper/eyeliner uit de collectie met de naam 01 Dazzling Dark.

20140809_133600

20140809_133650De verpakking is nice, lekker smal en het dopje matcht de hele nieuwe LE. De applicator is multifunctioneel met eerst een soort van mascara borsteltje met op de top een smal liner kwastje. Als mascara topper vind ik ‘m mehhh, niet zo opvallend of super. Hij maakt mijn wimpers wat hard en ik zie niet erg veel terug van de mooie zilveren shimmery antraciet kleur. Maar als eyeliner is het de bom… als in echt the bomb to the max!

Ten eerste is het kwastje zo super dun dat je er echt de meest strakke eyeliner mee kan zetten, en ten tweede is deze liner ultra long lasting dat ik echt ff moest boenen om hem er helemaal af te krijgen aan het einde van de dag. Geen primer nodig bij deze beauty, en zelfs een zaterdagavond rossen bij een lokaal muziek event (Vlissingen zingt) overleefd hij met verve, vlag en wimpel. Geen halve milimeter gesmudged of wat dan ook en dat terwijl ik wat vettige oogleden heb en normaal altijd primer moet gebruiken onder mijn oogmake-up.

DSC_7931 copy small

Wel moet ik zeggen dat de substantie wat dunner is dan verwacht, maar de kleur is desondanks dat wel erg goed gepigmenteerd! Het is gewoon eventjes wennen als je wat dikkere liquid liners gewent bent ;)

Als laatste: voor de prijs loop ik ook warm want hij kost maar 3,99! :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice Metallure LE – Mascara Topper & Liner.”

  1. Aanrader dus! Ik hou van die dunne liners. Gebruik zelf ook 1 van Catrice, waterproof. Mooie look! Zou ‘m zelf ook niet zo snel als mascara gebruiken..

  2. Ik had hem toch beter gekocht :)
    Ik had zo mijn twijfels hij is echt heel erg mooi!
    Hopelijk vind ik het nog ergens & ik koop het meteen!
    X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//