8X Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance (Nieuwe Assortiment 2014).

Gisteren kwam ik ze dan eindelijk tegen in de schappen: De nieuwe Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance lakjes in het vaste assortiment! Vandaag review ik ze allemaal in 1 artikel dus no time to blab around, here we go! :D

DSC_8009

DSC_8011De eerste lak is een gorgeous zilveren glitterlak. Een ietwat sheer basiskleurtje met een berg aan glitter en shimmer in verschillende formaten. Helmaal zilver en gorgeous is 01 It’s Showtime. De lak dekt perfect met 2 laagjes.

DSC_801502 Blue Skyfall is een royal blauwe sheer basislak met daarin blauwe, zilveren en paarse glitters en shimmer zit. Ook deze lak dekt met 2 laagjes, maar is ook leuk om over een blauwe of paarse lak aan te brengen.

DSC_80191 van mijn alltime favorieten van deze speciale lakjes is 03 Let’s Get Lost In Vegas. Een gorgeous paarse/lila lak met daarin zilverkleurige holo glittertjes en grovere lila glitters. GORGEOUS! Ook deze lak dekt met 2 laagjes.

DSC_8023Nog een favoriet is 04 Lost ‘N Roses. Een lichtroze met zilveren glitterlak die net als de andere lakjes met 2 laagjes dekkend te krijgen is. Een erg mooie lak die ondanks de bijna roze nude tint toch ontzettend opvallend is.

DSC_802705 Plum Fiction vond ik een wat lastig te lakken glitterlakje door de wat dikkere substantie. Wel dekt ook deze gorgeous paarse glitterlak snel met 2 laagjes, en moet ik zeggen dat de droogtijd me bij deze (en de rest van de lijn) erg meevalt!

DSC_803006 Bronze Upon A Time is de meest najaar-proof lak van deze 8 nieuwe lakjes. Een mooie herfstige bronskleur met gorgeous gouden, bronzen en bruine glitters. De lak doet me denken aan de verkleurde herfst bladeren en dekt ook met maar 2 laagjes.

DSC_8032De lichtgouden variant van 01 It’s Showtime is deze mooierd met de naam 07 Stars & Stories. Deze lak heeft alleen iets meer nodig dan maar 2 dunne laagjes, 3 laagjes geven een net wat dekkender effect. Op de swatchfoto hierboven heb ik overigens maar 2 laagjes aangebracht, een 3e laagje was perfecto geweest!

DSC_8034De laatste lak van deze 8 beauties is 08 My Big Green Wedding. Ik moet zeggen dat deze lak me ietsjes tegen is gevallen qua dekking, deze had namelijk wel echt 3 laagjes nodig. Gelukkig doet dat niets af aan de gorgeous lak zelf, een sheer groene basiskleur met daarin groene en groengele glitters en shimmers.

De lakjes zijn iets anders dan dat we van Catrice gewend zijn, dit keer vierkantje potjes die 11ml lak per stuk bevatten met een prijsje van 3,59 euro. Deze 8 mooierds staan dus in het vaste assortiment, geen limited edition fratsen en dus alle tijd om ze te scoren ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “8X Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance (Nieuwe Assortiment 2014).”

  1. Oeh, even wachten op een leuke aanbieding (misschien vanavond al wel :D) en dan wil ik de eerste twee scoren! Een dekkend glitterlakje heb ik nog niet in mijn bezit, en deze zijn gorgeous <3

  2. Wat zul je hier een werk van hebben gehad zeg! Let’s get lost in Vegas vind ik wel erg mooi. Maar dit soort lakjes trekken me niet zo…

  3. Heey!! <3
    OMG wat is dit cool! Die lakjes, gewoon WAUW! Ik wil ze allemaal kopen, superjammer dat ik momenteel écht niets wil uitgeven, maar mijn moeder schiet wel bij voor 1tje. Welke?!
    xxxx

  4. wat een prachtige lakjes, het zal wel een heel karwei geweest zijn om ze er af te halen!

  5. De lakjes zien er inderdaad onwijs mooi uit. Ik heb 06 Bronze Upon A Time, maar de droogtijd, daar ben ik echt niet over te spreken. Ze lakken en dekken goed, maar de droogtijd is dramatisch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//