Sale Tip: 3X Catrice Nagellak!

Het leuke aan een nieuw assortiment is natuurlijk al het nieuws wat er in komt, maar ook al de oudere producten die er met 50% (of voor 1 euro nu) korting uit gaan! Zo scoorde ik laatst nog een aantal lakjes van Catrice, waar ik er vandaag 3 van review in 1 artikel.

21 Rosy One More Time, 58 Meet Me A Paris en 08 Goldbusters.

DSC_7979DSC_798121 Rosy One More Time is de meest perfecte sheer french manicure kleur. Erg licht roze met een fijne shimmer in. Super pretty en een must have voor een french mani op je eigen nagels. De lak is en blijft sheer, hij is niet bedoeld om dekkend te dragen en dit zal ook niet zo snel lukken. Op de foto hierboven heb ik twee dunne laagjes aangebracht.

DSC_798258 Meet Me A Paris is ook een sheer en perfect french manicure lakje als Rosy One More Time. Alleen is deze wat witter dan de andere lak en bevat een andere tint shimmer. Deze shimmer is wat roze en meer opvallend. Deze wittige lak licht de natuurlijke tips van je nagels erg mooi op. Geen andere lak meer nodig voor een natural frenchy! Op de foto heb ik 2 laagjes aangebracht.

DSC_798408 Goldbusters is een lakje waarvan ik juist niet had gedacht dat hij dekkend te krijgen zou zijn. Maar in 3 dunne laagjes heb ik ‘m toch egaal dekkend gekregen. Nice! De lak is een mooie metallic gouden lak met zilveren en multicoloured shimmer die niet heel erg streperig lakt vergeleken bij andere metallic lakjes.

Alle lakjes bevatten as usual 10ml lak en kostte me maar 1 euro per stuk!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Sale Tip: 3X Catrice Nagellak!”

  1. Ik heb laatst ook een aantal lakjes van Catrice (en Essence) in de sale gekocht. Was er super blij mee. :-)

  2. Denk dat ik die tweede maar moet aanschaffen. Voor de “geen zin in kleur” dagen. Heb ik zelden overigens, maar toch haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//