Catrice & Essence Shoplog!

DSC_2792 copyVanochtend heb ik maar liefst 3 Kruidvat filialen afgestruind naar de nieuwe Catrice en Essence collecties. Uiteindelijk ben ik alles wat ik wilde hebben in Oost-Souburg tegengekomen en oh my doodles, ik was zo blij dat eindelijk had gevonden wat ik wilde!

– Catrice Candy Shock lakjes (alle 4) €2,69 per stuk.
– Catrice Candy Shock highlighter €4,99.
– Catrice Candy Shock blush €4,59.
– Essence Floral Grunge blush €2,59.
– Essence Floral Grunge lakjes (alle 5) €1,89 per stuk.

Hebben jullie al iets van deze nieuwe leuke lente collecties gescoord?

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

40 thoughts on “Catrice & Essence Shoplog!”

  1. Ik heb alleen nog een oogschaduw van de nieuwe Catrice LE gekocht! De highlighter vond ik net wat tegenvallen en de rest was op :(

  2. Ik had ze wel zien liggen vandaag maar ik wist niet zo goed of ik het nu wel of niet moest kopen. Hopelijk maak je een review, dan weet ik het :)

  3. Ik heb even gekeken bij de kruidvat en eerlijk gezegd trok de limited edities van Catrice en Essence mij niet aan. Ik vind alles heel erg duur geworden bij Catrice en de Highlighter & blush daarvan had weinig pigmentatie, ik sla deze LE over denk ik. Ben benieuwd wat jij ervan vindt :)

  4. Ik heb nog niets van de collectie maar ben wel erg benieuwd. Moet morgen toch in de kruidvat zijn dus even een kijkje nemen.

  5. Ik heb de highlighter en een Essence pallette (01 flowers in the eye) gescoord. Ik was ook nog op zoek naar de haarband, maar deze was al uitverkocht. Hopen dat hij nog binnen komt.

  6. Ik spotte al ergens dat je aankopen had gedaan, volgens mij op Insta? :p Leuke items heb je geshopt, prachtige producten!

  7. Ik heb de lakjes van de grunge collectie gekocht ! Moet zeggen dat de pigmentatie van het mint groene lakje echt bagger is !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//