Favoriete Lipsticks ATM!

Lipsticks, me likey en al helemaal nu het voorjaar is. Nu ik sinds kort een echt ‘everyday bakje’ op m’n werkbureau heb staan zijn er de laatste tijd steeds meer lipsticks in beland die ik dagelijks gebruik. In dit artikel dus mijn favoriete lipsticks van dit moment.

DSC_2740 copy Als eerste Sans Soucis in Red Rose: een gorgeous sneeuwwitje rode lipstick die je voor elke gelegenheid kunt dragen die ook nog eens een prachtige finish heeft en de lippen niet uitdroogt. Catrice (revoltaire LE) in de kleur Color Bomb is echt een zomers kleurtje, prachtig fel koraal met een matte finish (bij deze zie je losse velletjes snel dus scrub van te voren goed!). Knalroze is ook een kleur die ik graag draag, vooral de Bourjois Fuchsia Class lipstick die ik vorig jaar voor mijn verjaardag heb gehad is favoriet.

Een iets minder knalkleurtje maar wel lieflijk roze is de Rimmel Kate lipstick in 101. Deze vind ik vooral erg mooi om te dragen op mijn werk voor net die pop of colour. Als laatste een fris lente kleurtje van Esteé Lauder, Melon Shimmer. Deze lipstick is een beetje peachy/koraal met een mooie shimmer in en vind ik vooral mooi om lichtjes aan te brengen voor een natuurlijke look.

DSC_2741 copy

Wat zijn jullie favoriete lipsticks van dit moment?

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Favoriete Lipsticks ATM!”

  1. hele mooie kleuren!
    ik draag eigenlijk bijna nooit lipstick (draag eignelijk helemaal weinig make-up de laatste tijd..

  2. Wauwie! Wat een mooie kleurtjes! I think I’ in love! :D
    Hihi, ik vind het trouwens supergrappig dat ik telkens een wiskundesommetje moet maken om een reactie te mogen plaatsen. Origineel! Liefs! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//