Catrice Candy Shock Polishes!

Eindelijk lag de welbegeerde nieuwe collectie van Catrice in de schappen en natuurlijk moest ik weer de lakjes scoren, want iedereen zit toch op leuke lente kleurtjes te wachten na dat crappy begin van het lenteseizoen? Vandaag in dit artikel de 4 lakjes in de reviewmix! In totaal zijn er 4 kleuren uitgekomen die per stuk €2,69 kosten voor 10ml lak. De flesjes zien er normaal uit en zijn qua vorm erg herkenbaar voor Catrice. Alleen hebben deze geen zwarte maar zilvergekleurde doppen met een leuk printje wat weer kenmerkend is voor deze Candy Shock collectie.

DSC_2801 copy De eerste kleur is 01 I Scream: Ice Cream!. Een lieflijk lila kleurtje met hele fijne onopvallende shimmer en een glossy finish. De lak heeft zo’n 2 a 3 dunne laagjes nodig om goed te dekken, maar 2 iets dikkere laagjes werken ook prima. Dan 02 Play It Blue, een semi matte babyblauwe tint die zeker wel 3 laagjes nodig heeft. De derde lak, 03 Bring Me Peach, droogt ook semi matte op en is een typische en voorspelbare maar oh zo mooie peachy pastel tint. Ook deze dekt met zo’n laagje of 3 en is natuurlijk glossy te maken door er met een topcoat over heen te gaan. De laatste lak is 04 Vanilla Love. Dit lakje is een heel erg licht geel lakje die ik zelf nog niet zo licht ben tegengekomen in mijn massive nagallakstash. Deze lak heeft weer een glossy finish en dekt goed met 2 a 3 laagjes. Ook bevat deze lak een hele fijne gele shimmer die alleen echt goed te zien is als het licht er precies goed op valt.

DSC_2804 copyAlle lakjes blijven met base en topcoat er goed zitten. Ik was vanochtend nog super verrast toen ik het semi matte blauwe lakje (02 Play It Blue) wat ik gisteren zonder topcoat had aangebracht, na een enorme lading afwas nog steeds perfect en ongechipped was! De ‘houdbaarheid’ van de lak op de nagels geef ik echt een dikke 10! Ben je ook gek op pasteltinten? Ren dan naar het Kruidvat want ook voor deze LE collectie geld: op is op!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “Catrice Candy Shock Polishes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//