BPS Holographic Polishes.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat lakjes bij bornprettystore.com bestelde. Ik kreeg ze super snel binnen met zo’n 2 weken! Vandaag in dit artikel de 2 holo lakjes die ik van het BPS merk zelf bestelde in een sale actie waarbij ze $5,59 kostte i.p.v. de normale prijs van $12,88 per stuk.

DSC_5481 copy

Namen hebben deze lakjes niet maar wel nummers als #11 (paarse lak) en 12 (emerald groene lak). Ik moet zeggen dat de lakjes super relaxed lakken omdat je met 2 dunne laagjes al een super gorgeous dekkend resultaat hebt. Beide kleuren hebben een regenboog holo effect die uit de lak springt in zonlicht of bepaald licht van lampen. In daglicht, zeker als het bewolkt is, is het effect iets minder opvallend maar nog steeds wel aanwezig om te zien.

bps holo 11 bps holo 12De potjes zijn eigenlijk best klein met 6ml lak per stuk. Ik had ze stukken grote verwacht maar aan de andere kant: hoe groter het potje, hoe kleiner de kans de lak ooit op te maken!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “BPS Holographic Polishes.”

  1. Ik vind tweede mooi! Ben eigenlijk wel benieuwd naar je hele stash^^ Maak je gebruik van nagellakrekken?

    1. Nee ik heb alles in kastjes staan zodat er geen zonlicht of iets anders wat niet goed is voor m’n lakjes, bij kan komen ^^

  2. Mooie lakjes, je foto’s zien er ook echt pretty uit! Bedankt voor het delen van deze nagellakken met ons :)

    Xx julia

  3. Wauw, heel gaaf! =D Vooral de eerste! Ik merk alleen bij mezelf dat als een holografische lak gebruik, maakt niet uit welk merk, dat het er weer heel snel af gaat. Ook al gebruik ik een topcoat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//